Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İKİZCE´DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İKİZCE´DE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yazarımız Yılmaz İmanlık ?1 Çiçek 6 Renk? projesi kapsamında İkizce´de öğrencilerle buluştu.

Terme Darüşşifa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz İmanlık 22 Aralık 2017 Cuma günü İkizce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ?1 Çiçek 6 Renk? projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
İlk olarak İkizce İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelen yazarımız, burada ?Altın Saz? isimli masal kitabını imzaladı.
Daha sonra İkizce Şehit Hüseyin Akar Ortaokulu öğrencileriyle kitap okumanın önemi hakkında bir söyleşi yaptı. Şöylesinin ardından burada da ?Solmayan Hayaller Ressamı? ve ?Ballı Yumurta? isimli hikaye kitaplarını imzaladı.
Etkinliğin ardından İkizce Anadolu Lisesi Müdürü İsa Güney ile birlikte İkizce Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan ve şube müdürleri Fatih Yıldız ile Murat Çilesiz ziyaret edildi.
Saat 14.00´teki etkinlik İkizce Anadolu lisesinde lise öğrencileri ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Yılmaz İmanlık burada ?Niçin okuyoruz? Okuyacağımız kitabı belirlerken nelere dikkat etmeliyiz? ve Okuma alışkanlığını nasıl kazanırız?? konularında öğrencilere bir konferans verdi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan yazarımız daha sonra kitaplarını imzaladı.
Okul Müdürü İsa Güney tarafından yazarımıza çiçek takdimi ile program sona erdi.