Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRDİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Avrupa Minikler Tekwando şampiyonu Hasret Şahin´i altın ile ödüllendirdi.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Avrupa Minikler Tekwando şampiyonu Hasret Şahin, Antrenörü ve Beden Eğitimi öğretmeni Murat Özdemir, İlçe Spor Müdürü Halil Seyrekli ve Atatürk İlköğretim Okulu müdürü Mustafa Atıç Kasapoğlu 25 Şubat Perşembe günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy´u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten ve elde edilen başarıdan çok mutlu olduğunu dile getiren Ersoy, minik şampiyon Hasret Şahin´i tebrik ederek, turnuvanın nasıl geçtiğini, yaptığı maçları ve duygularını sordu.

Hasret Şahin, ?Turnuva çok heycanlı ve zorlu geçti. Fakat rakiplerimi teknik nakavtlar ile yendim finalde ise rakibimi 13-1 sayı üstünlüğüyle yenerek şampiyon oldum bu nedenle de çok mutluyum.?dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ise ?Seni ve Antrenörün Murat Özdemir´i tebrik ediyorum. Bu şampiyonluğun kazanılmasında emeği geçmiş olan İlçe Spor Müdürü Halil Seyrekli ve diğer misafirlere de teşekkür ederim. Termemizin böylesine güzel bir başarıya ihtiyacı vardı. Bundan sonra minik şampiyonumuzu yakından takip edeceğim.?dedi.

Ziyarettin sonunda ise minik şampiyonu ödüllendiren Özer Ersoy başarılarının devamını diledi.