Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ İSMET GÜNER'DEN OKUL ZİYARETLERİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ  İSMET GÜNER

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet GÜNER, Şeyhli Mahallesi'nde bulunan Şeyhli Ortaokulu'nu ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve alınan önlemler konusunda bilgi aldı.

    İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet Güner, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte yapılan çalışmaları ve pandemi ile ilgili alınan tedbirleri yerinde görmek amacıyla Şeyhli Ortaokulunu ziyaret ederek okul idarecilerinden bilgi aldı. Sınıfları da tek tek gezen Güner, ardından öğretmenler ile sohbet etti. 
    Şube Müdürü İsmet Güner ziyarette yaptığı konuşmasında ''Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken ortaya koyduğunuz gayret her türlü takdirin üzerindedir. Öğrencilerimize hayatlarını sürdürmeleri için ihtiyaç duydukları beceriler kazandırmanın yanında, onları değerlerimizle donanımlı kılmak için gösterdiğiniz çaba bizlerin en büyük sermayesidir. Hep birlikte eğitim süreçlerimizin niteliğini arttırarak her geçen gün daha iyiye ulaşmayı amaçlıyoruz. Burada en büyük sorumluluk, hiç şüphesiz, bizlere düşüyor. Bilmeliyiz ki, bireysel olarak başaramadıklarımızı başkalarıyla iş birliği yaparak başarabiliriz. Sorumluluk duygusuyla,  kararlılıkla ve iyi fikirlerin doğuşuna kaynaklık eden heyecanımızla öğrencilerimizin kültürle, bilimle, sanatla, başkalarıyla daha da önemlisi benlikleriyle aralarında sağlıklı bağlar kurmaları için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.
    Okul Müdürü Hakan Tomrukçu ise, "Okul olarak pandemi dolayısıyla hijyen, maske ve mesafe konularında azami dikkat ederek eğitim öğretim faaliyetimizi sürdürüyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy, okulumuzun ihtiyacı olan her alanda ve her konuda desteklerini bizlere sunmuşlardır. Bu vesileyle kendilerine ve ziyaretinden dolayı Şube Müdürümüz İsmet Güner hocamıza teşekkür ediyoruz." dedi.