Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İLÇEMİZDE SİYERİ NEBİ ÇOŞKUSU

İLÇEMİZDE SİYERİ NEBİ ÇOŞKUSU

Anadolu Gençlik Derneği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği, İlçemiz Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında, 16 Aralık Cumartesi günü 11 Sınav Merkezi okulumuzda SİYER-İ NEBİ (Peygamber Efendimiz ?sav? in Hayatı) yarışması yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği, İlçemiz Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında, 16 Aralık Cumartesi günü 11 Sınav Merkezi okulumuzda SİYER-İ NEBİ (Peygamber Efendimiz ?sav? in Hayatı) yarışması yapıldı. İlçemizde 3100 öğrencinin kayıt yaptırdığı yarışmalara 1961 öğrenci katıldı.
Yarışmada umre ödülü başta olmak üzere dereceye girecek olan 60 öğrencinin ödülleri 31 Aralık 2017 saat 19.30 Terme Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Kur´an-Kerim Ziyafeti ve etkinliklerle zenginleştirilen programda takdim edilecek.
Anadolu Gençlik Derneği Terme şubesince organize edilen yarışma ile ilgili dernek yönetimi olarak,
Yarışmaların 1.5 aylık hazırlık süresince, resmi yazışmaların ardından, hertürlü desteği esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer ERSOY´a Şube Müdürü Cuma ARPACI ya, bu süreçte öğrencilerin yarışmalara katılması için teşvik eden tüm okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize, öğrencilerin sınava hazırlık için dağıtılan kitapların ve ödüllerin mali yükün karşılanmasına destek olan hayır sever kardeşlerimize, sınavların yürütülmesinde gözetmen olarak görev alan fedakar öğretmenlerimize ve gönüllü kardeşlerimize, OMÜ Terme Meslek Yüksek okulundan 111 kişi ile gözetmen olarak gönüllü görev alan öğrenci kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca Peygamber Efendimiz (sav) hayatının okunması ve anlaşılması gayesi ile organize edilen, kaybedeni olamayan bu sınavlara katılan tüm öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız. İnşallah Efendimiz in hayatını yaşamları boyunca kendilerine örnek alır bu ahlak üzere bir hayat sürerler.
Bu vesile ile 31 Aralık Pazar akşamı Terme Kapalı Spor Salonunda yapılacak programa tüm Termeli kardeşlerimiz sınava katılan katılmayan tüm öğrencilerimiz davet ediyor saygılar sunuyoruz.