Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İLÇEMİZİN GURURU OLDULAR

İLÇEMİZİN GURURU OLDULAR

Okul sporları halk oyunları il birinciliği yarışmasında geleneksel düzenlemeli dalda Artvin Yöresi ile katılan Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri il birincisi oldu.

 Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Samsun ilinde 4-5 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen okul sporları halk oyunları il birinciliği yarışmasında geleneksel düzenlemeli dalda Artvin Yöresi ile katılan Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri il birincisi oldu. 
Halkın yoğun ilgili gösterdiği yarışma, geleneksel düzenlemesiz dalda minikler, geleneksel düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda  minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleştirildi.
İl genelinde 25 okul öğrencilerinin katıldığı yarışmada geleneksel düzenlemeli dalda Artvin Yöresi ile katılan Terme Ahmet Ersoy İlkokulu öğrencileri il birincisi oldu.
Dereceye giren takımlara ödüllerini, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, Canik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Altıntaş, İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Usta, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Erol Alan ve Federasyon İl Temsilcisi İkram Erdemir takdim etti.  
Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Kerim Toraman, “Genç, yürekli, cevval yavrularımızın gösterdiği üstün gayret ve performanstan dolayı tebrik ediyor,  okulumuzu en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. 
Yavrularımızı bizlere güvenerek halk oyunları çalışmalarına gönderen ve her yarışmada bizleri destekleyerek sıcaklıklarını hissettiğimiz anne ve babaları kutluyorum. Okulumuzun öğrencilerini en iyi şekilde hazırlayarak ilçemizi il yarışmasında temsil eden Erol-Suna Alan’ı, antrenörlerimiz Eda Yılmaz, Hümeyra Şana, Yusuf Can Semiz’e çok teşekkür ediyorum.
Her anlamda desteklerini esirgemeyen Samsun valimiz Orhan Tavlı’ya, Terme Kaymakamımız  Metin Maytalman’a, Terme Belediye Başkanımız Ali Kılıç’a, Terme Belediyesi Kültür Hizmetlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Yasin Çakır’a, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Rahman Köse’ye, Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye, Terme Gençlik Hizmetleri Spor Müdürümüz Halil Seyrekli’ye, Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Münir Yüksel’e, yakından uzaktan bu davaya inanmış ve yardımda bulunan tüm Termeli hemşehrilerimize teşekkür eder en derin saygı ve selamlarımı sunarım.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK