Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İLÇEMİZİN, İLİMİZİN, BÖLGEMİZİN GURURU OLDULAR

İLÇEMİZİN, İLİMİZİN, BÖLGEMİZİN GURURU OLDULAR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Bayburt ilinde 15-16-17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen “Halk Oyunları Türkiye Finalleri'nde Geleneksel Düzenlemeli Dalda Artvin Yöresi ile katılan Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlko


Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Bayburt ilinde 15-16-17 Kasım 2022 tarihinde düzenlenen “Halk Oyunları Türkiye Finalleri'nde Geleneksel Düzenlemeli Dalda Artvin Yöresi ile katılan Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri” Türkiye Dördüncüsü” oldu. 
            
         Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Münir Yüksel konuyla ilgili açıklamasında, “Halk Oyunları Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan ülkemizin 16 güzide kulübünün öğrencilerini, velilerini, öğretmen ve yöneticilerini yarışmaya katılımlarından dolayı tebrik ediyorum. Bayburt ilinde kulüp öğrencilerini ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan başta Bayburt Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere, devlet erkanına ve kıymetli Bayrut halkına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. 
    Ahmet Ersoy İlkokulu Halk Oyunları Kulübümüzün genç, yürekli, cevval yavrularını; gösterdikleri üstün gayret, performans ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiklerinden  dolayı tebrik ediyorum. 
Yavrularımızı bizlere güvenerek halk oyunları çalışmalarına gönderen ve her yarışmada bizleri destekleyerek sıcaklıklarını hissettiğimiz anne ve babaları kutluyorum. 
Bu işin mutfağında olup mütevazi kişiliği ile her gittiği temsil yarışmalarında okulumuz kulübü öğrencilerini en iyi şekilde hazırlayarak ilçemiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz yarışmalarında temsil eden Erol & Suna ALAN' ı, antrenörlerimiz Eda YILMAZ, Hümeyra ŞANA, Yusuf Can SEMİZ' e çok teşekkür ederim.
Her anlamda desteklerini esirgemeyen Terme Kaymakamımız Sayın; Metin MAYTALMAN beyefendiye, Terme Belediye Başkanımız sayın Ali KILIÇ beyefendiye, Terme Belediyesi Kültür Hizmetlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Yasin  ÇAKIR beyefendiye,Terme İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Rahman KÖSE beyefendiye, Terme Gençlik Hizmetleri Spor Müdürümüz Sayın Halil SEYREKLİ beyefendiye, yakından uzaktan bu davaya inanmış ve yardımda bulunan tüm Termeli hemşerilerimize en derin saygı ve selamlarımı sunarım.”dedi.