Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İLKSAN 8. DÖNEM 2. TEMSİLCİLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İLKSAN 8. DÖNEM 2. TEMSİLCİLER  KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İlksan 8. Dönem 2. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip, Yönetim Kurulu Başkanı Sn.

İlksan 8. Dönem 2. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer Yılmaz´ın açılış konuşması ile başladı.
Geçici Divan Kurulu Başkanı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. Cumali Demirtaş, protokol konuşmasının ardından Gündem Maddelerini okundu.
İl Temsilcilerinden gelen önergenin kabul edilmesi neticesinde Divan Başkanlığına Aydın İl Temsilcisi Nail Bayar, Divan Katip Üyeliklerine Balıkesir İl Temsilcisi Aylin Özhan, Adana İl Temsilcisi Cihan Zeynep Aktan ile Erzurum İl Temsilcisi Kerim Uçar seçildi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Sn. Talip Geylan protokol konuşmasında İLKSAN Yönetim ve Denetleme Kuruluna şeffaf ve adil çalışmaları, İLKSAN Üyelerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı teşekkür etti. Teç-Sen Genel Başkanı Sn. Ümit Demirel protokol konuşmalarını yaptı. Tüm eğitim mensuplarının ve özellikle de yardımcı hizmetler sınıfının İLKSAN Üyesi olmalarını talep etti. Eğitim-Sen Genel Merkez Temsilcisi Sn. Şahin Berki ile Actus Portföy Genel Müdür Yardımcısı Sn. Engin Özkan´ın protokol konuşmalarını gerçekleştirmelerinin ardından Actus Portföy Baş Ekonomisti ve Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Gizem Öztok Altınsaç portföy yönetimi, finansal piyasalar ile Dünya ve Türkiye Ekonomisi hakkında sunumlarını gerçekleştirdi ve akabinde Temsilciler Kurulu Toplantısı 1. Oturumuna ara verildi.
8. Dönem 2. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısının ikinci gün çalışmaları, Gündem maddeleri ve münferit konular hakkında Temsilcilerimizden gelen önergeler üzerinde lehte ve aleyhte konuşmalar ile başlamış olup ve bilahare önergelerin oylaması gerçekleştirildi.
Genel Müdür Yardımcımız Mintez Şimşek´in İLKSAN Pendik Arsaları hakkında Temsilciler Kuruluna bilgilendirme yapmasına müteakip, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Tuncer Yılmaz, İLKSAN Pendik Arsasının yatırım imkanları ve yatırım planları hakkında bilgilendirme yaptı.
Batman İl Temsilcisi Hamdi Baltacı, İzmir İl Temsilcisi Mehmet Kartal ile Şanlıurfa İl Temsilcisi Lamih Aslan´ın İLKSAN Pendik Arsası ile ilgili sunumlarını gerçekleştirmelerinin ardından Denetleme Kurulu Eski Başkanı Yozgat İl Temsilcisi Feramuz Bozoğlu, İLKSAN arsasının önceki yıllardaki durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Dilek ve Temenniler faslında Konya İl Temsilcisi Hacı Erkuş, Sivas İl Temsilcisi Köksal YILMAZ, Ağrı İl Temsilcisi Çetin Yıldırım ile Mersin İl Temsilcisi Hayri Kılınç söz alarak dilek ve temennilerini Sayın Hazirun ile paylaşmalarına müteakip Divan Başkanı Aydın İl Temsilcisi Nail Bayar tüm katılımcılara teşekkür etti.
Temsilciler Kurulunun kapanışı münasebetiyle söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer Yılmaz Divan Kuruluna ve tüm katılımcılara teşekkür etti, bilahare Divan Başkanlığının kapanış sunumu ile 8. Dönem 2. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı sona erdi.
8. dönem 2. Dönme temsilciler kurulu toplantısında ilimizi Terme temsilcisi Nazmi Kılıç, İlkadım temsilcisi Leyla Er, Vezirköprü temsilcisi Rüstem Kurnaz ve Asarcık temsilcisi Tolga Can temsil etti. Hbr: Burak KARAPIÇAK