Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

İLKSAN 2023-2027 STRATEJİK PLAN HAZIRLIK VE KURUMSAL BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

İLKSAN 2023-2027 STRATEJİK PLAN HAZIRLIK VE  KURUMSAL BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

Kısa adı İlksan olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı 2023-2027 stratejik plan hazırlık ve kurumsal bilgilendirme semineri 19-25 Şubat tarihleri arasında 2 grup olarak yapılmıştır.

    Kısa adı İlksan olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı 2023-2027 stratejik plan hazırlık ve kurumsal bilgilendirme semineri 19-25 Şubat tarihleri arasında 2 grup olarak yapılmıştır. 
    1. Grup 19- 22 şubat 2022, 2. Grup 22-25 tarihleri arasında bütün il, ilçe temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
“İLKSAN 2023-2027 Stratejik Plan Hazırlık ve Kurumsal Bilgilendirme Semineri”  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
    Seminerde, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ'ın açılış konuşmasına müteakip, Genel Müdür Sn. Mintez ŞİMŞEK, Türkiye'de Sosyal Güvenlik Sistemi, Tamamlayıcı Sosyal Güvenlik Kurumları ile Sandığın Kısa Tarihi ve Faaliyetleri hakkında Temsilcilere genel bilgilendirmelerde bulunuldu. Uzman Müge AĞÖREN'in, Aidat ve Sosyal Yardımlar Müdürlüğünün faaliyetleri hakkındaki sunumlarının ardından, İkraz Müdürü Sn. Saltuk Aziz GÖKALP Sandığın İkraz Faaliyetleri ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdi. 
    İLKSAN İlçe Temsilcileri ile yapılan genel görüşmelere müteakip, Stratejik Plan Hazırlık ve Kurumsal Bilgilendirme Semineri 1. Oturum çalışmaları sona erdi.
    Seminerin 2. Oturumu, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ'ın Sandığın “Şehit Eğitim Çalışanlarımızı Anma Etkinlikleri” hakkında temsilcileri bilgilendirmeleri ile başladı. Genel Müdürü Sn. Mintez ŞİMŞEK'in, Sandığın 2018-2022 Stratejik Planına İlişkin Gerçekleşen Hedefleri hakkındaki sunumlarının ardından Doğa Sigorta Kurumsal Satış ve Alternatif Dağıtım Kanalları Grup Müdürü Sn. İpek GÜNER ve IMC Sigorta Reasürans Brokeri Sn. Ziya AKTÜRER Kanser Sağlık Destek Yardımı ile ilgili sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. 
    Temsilcilerin Sandığımın 2023-2027 Stratejik Planı hakkındaki görüş ve önerilerinin alınmasına müteakip; Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ, Sandığın Projeleri hakkında Temsilcileri bilgilendirmiş ve Stratejik Plan Hazırlık ve Kurumsal Bilgilendirme Semineri sona ermiştir.
    Bu seminerde ilimizden 15 ilçe temsilcisi katılmış olup ilçemizi İlksan İlçe Temsilcisi Nazmi KILIÇ temsil etmiştir.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK