Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İLKSAN 8. DÖNEM 5. GENEL KURUL ÇALIŞMASI YAPILDI

İLKSAN 8. DÖNEM 5. GENEL KURUL ÇALIŞMASI YAPILDI

İlksan 8. Dönem 5. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı 9-10 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirildi.

Yapılan genel kurul çalışmalarında Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ, Sandığın 2020 Yılı Faaliyet Raporunu Temsilciler Kuruluna takdim etti. Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ömür TULUNAY’ın, Sandığımızın 2020 Yılı Bilançosu ve Gelir-Gider Tablosunu Temsilciler Kuruluna arz etmelerinin ardından, Denetleme Kurulu Üyesi Sn. Metin ŞEYHOĞLU Sandığımızın 2020 Yılı Denetleme Kurulu Raporunu Temsilciler Kuruluna takdim etti.

Yönetim ve Denetleme Kurulunun 2020 Yılı faaliyetlerinin ibra edilmesinin ardından, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ömür TULUNAY, Sandığın 2021 Yılı Bütçe Taslağı ve Norm Kadro Cetvellerini Temsilciler Kuruluna sundu.

Temsilciler Kurulu çalışmaları, Sandığın halen yapılmakta olan toplu emeklilik ödemesine alternatif olmak üzere aylık emekli maaşı ödenmesi uygulamasına geçilmesi ile ilgili olarak fayda/maliyet ve uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığı İLKSAN Maaş Sistemi Çalıştayı’na ait Komisyon Raporu ve Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölümü tarafından hazırlanan Aktüerya Raporu hakkında Temsilciler Kurulunun bilgilendirilmesi ile devam etti.

Sandığın 15 Ağustos 2020 tarihinde yapılan 8. Dönem 4. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısında kabul edilen önergeler doğrultusunda, Şubat 2021 ayında düzenlenen “Sağlık Yardımları ve Gayrimenkul Çalıştayı” sonuç raporu hakkında Temsilciler Kuruluna bilgi verilmesinin ardından, Gündem maddeleri ve münferit konular hakkında Temsilcilerimizden gelen önergeler üzerinde lehte ve aleyhte konuşmalar yapılmış olup; bilahare önergelerin oylaması gerçekleştirildi.

Temsilciler Kurulunun kapanışı münasebetiyle söz alan Mersin İl Temsilcisi Sn. Hayri KILINÇ, Divan Kuruluna ve tüm katılımcılara teşekkür etmiş ve 8. Dönem 5. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı sona erdi. İlksan Temsilciler Kurulu toplantısında Samsun ilini Nazmi KILIÇ, Leyla ER. Tolga CAN ve Rüstem KURNAZ temsil etmiştir.