Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İLKSANIN 8. DÖNEM 4. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLKSANIN 8. DÖNEM 4. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLKSAN 8.Dönem 4. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı” Gazi M. K ATATÜRK, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve Osmaniye İl Temsilcisi Hatip TANRIÖVER'in yönetim

    İLKSAN 8.Dönem 4. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısı” Gazi M. K ATATÜRK, onun silah arkadaşları, eğitim şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve Osmaniye İl Temsilcisi Hatip TANRIÖVER'in yönetiminde İstiklal Marşının okunmasına müteakip, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer YILMAZ'ın açılış konuşması ile başladı.
    Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN'ın protokol konuşmasının ardından, Geçici Divan Kurulu Üyeliklerine İstanbul İl Temsilcisi Uygar KESKİN, Hatay İl Temsilcisi Ercan ERASLAN ile Osmaniye İl Temsilcisi Hatip TANRIÖVER seçildi.
    İl Temsilcilerinden gelen önergenin kabul edilmesi neticesinde; Divan Başkanlığına Kütahya İl Temsilcisi Erdoğan AKTAŞ, Divan Katip Üyeliklerine Konya İl Temsilcisi Hacı ERKUŞ, Kocaeli İl Temsilcisi Kazım ŞİMŞEK ile Edirne İl Temsilcisi Sevgi TOKTAŞ seçildi.
Eğitim-Sen Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Derya YULCU'nun konuşmalarının ardından Eğitim-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Bilal ŞENER protokol konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.
    Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN protokol konuşmasını gerçekleştirmiş ve mevcut İLKSAN Yönetim ve Denetleme Kuruluna şeffaf ve adil çalışmaları, İLKSAN Üyelerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, seçilecek olan Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerine başarılar diledi.
    Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer YILMAZ'ın Sandığın 2019 Yılı Faaliyet Raporunu Temsilciler Kuruluna takdim etmelerinin ardından, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin TORUN, Sandığın 2019 Yılı Bilançosu ve Gelir-Gider Tablosu ile Sandığın 2020 Yılı Bütçe Taslağı ve Norm Kadro Cetvellerini Temsilciler Kuruluna sundu. Denetleme Kurulu Başkanı Resul DEMİRBAŞ'ın Sandığın 2019 Yılı Denetleme Kurulu Raporunu Temsilciler Kuruluna takdim etmelerinin ardından, Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin seçimi yapıldı.
    Sandığın, 15 Ağustos 2020 tarihinde Antalya'da, 177 İLKSAN İl Temsilcinin katılımıyla gerçekleştirdiği 8. Dönem 4. Olağan Temsilciler Kurulu Toplantısında 2020-2023 dönemlerinde görev yapacak olan İLKSAN Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin seçimi yapıldı.
    Yapılan seçim sonucunda 2020- 2023 döneminde görev yapmak üzere;
    Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Ankara İl Temsilcisi Tuncer YILMAZ (Başkan), MEB Personel Genel Müdürü Ömer İNAN (Başkan Vekili), MEB Özel Kalem Müdürü Uğur KILIÇ (İmza Yetkili Üye), Sivas İl Temsilcisi Ömür TULUNAY, Burdur İl Temsilcisi Hüseyin TORUN, MEB Teftiş Kurulu Başkanı Atif ALA, MEB Bakan Danışmanı Okan ÇOBAN; 
    Denetleme Kurulu Üyeliklerine, MEB Teftiş Kurulu Başkanlığı Maarif Başmüfettişi İsa BARIŞ (Başkan), Ordu İl Temsilcisi Metin ŞEYHOĞLU, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan BOYACI, seçildi.
    Temsilciler Kurulunda, gündem maddeleri ve münferit konular hakkında Temsilcilerden gelen önergeler üzerinde lehte ve aleyhte konuşmalar yapıldı; bilahare önergelerin oylaması gerçekleştirildi.
Seçimli bu genel kurulda Samsun ilini delegeler Nazmi KILIÇ(Terme), Rüstem KURNAZ(Vezirköprü), Leyla ER(İlkadım)  Ve Tolga CAN(Asarcık) temsil ettiler. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK