Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

iMAR BARIŞI iÇiN ÖZEL HAT KURULDU

iMAR BARIŞI iÇiN ÖZEL HAT KURULDU

İmar Barışı´na ilgi her geçen gün artıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Masaları ile vatandaşlarla birebir iletişim sağlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181´i de sürece dahil ederek İmar Barışı ile

Türkiye´de 13 milyon yapıyı kapsayan İmar Barışı´na ilgi her geçen gün artıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Barışı Masaları ile vatandaşlarla birebir iletişim sağlıyor.
Bakanlık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri´ni de yetkilendirerek il ve ilçelerde belediyelere ve muhtarlara bilgilendirmelerde bulunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca bakanlığın çağrı merkezi olan Alo 181´i de sürece dahil ederek İmar Barışı ile ilgili 24 saat canlı hizmet verilmesini sağladı. Çağrı Merkezi´nde kurulan birim ile çağrı operatörleri vatandaşlardan gelen soruları cevaplıyor, gerekli yönlendirmeleri yapıyor.


24 SAAT HİZMET
84 bin 900 kişinin çağrı merkezini arayarak, düzenleme hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Yurtdışındaki Türkler´in de barışla ilgili bilgi aldığı belirtiliyor.
Vatandaşlar İmar Barışı ile ilgili http://imarbarisi.csb.gov.tr/ adresinden, http://apps.csb.gov.tr/talepekrani ve http://alo181.csb.gov.tr/web/ adresinden de bilgi alabiliyor.