Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İMRAN OKUMUŞ´DAN TERMELİLERE ÇAĞRI

İMRAN OKUMUŞ´DAN TERMELİLERE ÇAĞRI

Termespor´un ekonomik sorunları sebebiyle bu sezon lige çıkamama sorunu Terme gündemini derinden sarstı.

Termespor´un ekonomik sorunları sebebiyle bu sezon lige çıkamama sorunu Terme gündemini derinden sarstı.
Kulüp başkanı Hüseyin Kambur´un çağrısı ile Terme´nin ileri gelenleri konuyu görüştüler.
Termespor´a her zaman desteğini esirgemeyen iş adamı İmran Okumuş bu olumsuz olan tabloyu ortadan kaldırmak adına Termelileri harekete geçmeye davet etti.
Okumuş yaptığı açıklamada, ´´Hemşehrilerim 1953 yılında kurulan Termespor´umuzun bu sezon ekonomik sebeplerden dolayı maçlara çıkamayacağını üzülerek öğrenmiş durumdayım.
Sizlerin de bildiği gibi bir şehrin tanıtımında spor kulüplerinin önemi büyüktür. 65 yıllık tertemiz bir geçmişi ve mazisi bulunan kulübümüzün bu duruma düşmesi beni derinden üzmüştür. Sizlerin çok iyi bildiği gibi spor kulüplerinin sahibi o şehrin insanlarıdır yani kulüp başkanı, belediye başkanı, mülki amirler, atanmış ve seçilmişler kulübün sahibi değil, kulübün sahibi Termeliler´dir. Bu vesile ile Termespor kulübümüze sahip çıkmak biz Termelilerin asli görevidir.
Hemşehriniz olarak ilk kampanyayı ben başlatıyorum. 10.000 TL ilk bağışı yaparak siz değerli hemşehrilerimden kulübe sahip çıkmanızı rica etmiyorum nedeni ise bu bizim asli ve yapmamız gereken bir davranış olduğunu düşündüğüm içindir sevgiler saygılar.?dedi.