Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İNANARAK ?SAĞLIKLI´ OKUMAK

İNANARAK ?SAĞLIKLI´ OKUMAK

Kitabı ve kitap okumayı sevdirmeyi amaçlayan; Samsun Okuyor Projesi kapsamında yapılan etkinlikte Söğütlü Ortaokulu öğrencileri yine farkını gösterdi

Kitabı ve kitap okumayı sevdirmeyi amaçlayan; Samsun Okuyor Projesi kapsamında yapılan etkinlikte Söğütlü Ortaokulu öğrencileri yine farkını gösterdi.
Söğütlü Ortaokulu öğrencileri yapmış olduğu etkinlikte hem öğrencilerin, hem de vatandaşların dikkatini çekmesini başardı.
Müdür Yardımcısı Serdar Abay rehberliğinde Terme Söğütlü Aile Sağlık Merkezini ziyaret eden öğrenciler; aile hekimi Dr. Fatma Aslıhan Yanık nezaretinde kısa süreliğini de olsa hep beraber kitap okudular.
Daha sonra Söğütlü Merkez Camii ziyaret ederek camii şadırvanında bir süre daha okumaya devam eden öğrenciler sınıflarına döndüler. Bu etkinliği öğle teneffüslerinde gerçekleştiren olmalarına rağmen mutlu olduklarını söylediler.
Böyle çevrede bulunan mahallelilerin, camiye ve sağlık merkezine gelenlerin de olumlu örnek oldular. Edinilen bilgiye göre bu etkinliğin öğrenciler, öğretmenler ve halk arasında takdirle karşılandığı öğrenildi.