Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

IRMAKTA KAYBOLAN BABANIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

IRMAKTA KAYBOLAN BABANIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Terme’de kızı Gizme Günal'ı kurtarmak için ırmağa atlayan ve akıntıya kapılarak kaybolan baba Gürsel Günal'ın cansız bedeni 28 gün sonra Çangallar Köprüsü yakınlarında su yüzüne çıktı.

    Terme’de kızı Gizem Günal'ı kurtarmak için ırmağa atlayan ve akıntıya kapılarak kaybolan baba Gürsel Günal'ın cansız bedeni 28 gün sonra Çangallar Köprüsü yakınlarında su yüzüne çıktı. 
    Olay, 4 Şubat günü akşam saatlerinde Terme Irmağı'nda meydana gelmişti. Gürsel Günal, nehre düşen kızı Gizem Günal'ı kurtarmak için suya atladı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler suda kaybolan baba ile kızı için arama- kurtarma çalışması başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan genç kız, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gizem Günal, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Kızını kurtarmak için suya atlayan baba Günal ise tüm aramalara rağmen 28 gün sonra nehre atladığı köprüden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Çangallar Köprüsü yakınlarında su yüzüne çıkan cansız bedenine ulaştı. 
    Samsun Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı 'balık adamlar” ile itfaiye ve AFAD ekibi tarafından sudan çıkarılan baba Gürsel Günal’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırıldı.