Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SAMSUN BULUŞMASI

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ 2019 SAMSUN BULUŞMASI

?Burası Türkiye, Burada İş Var? sloganıyla uygulamaya konulan ?İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Ticaret Borsası´nın ev sahipliğinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon´da gerçekleştirilen ?İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı?na ilgi büyük oldu.
İşverenleri yatırım yapmaya davet eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ?İnsanlar zor günlerinde devletini yanında ister. Devletimiz de bugün zor günümüzde işverenlerin yanında duruyor. ?İşçi çıkartmayın, 3 ay boyunca işçilerin tüm yükünü ben üstlenirim´ diyor. Samsun iş dünyasına çağrıda bulunuyorum. Bu fırsatlardan bu tarihi desteklerden faydalanın. İstihdam kampanyasına muhakkak katılın. Hedefimiz çok büyük ama biliyorsunuz insan ancak çalıştığını elde eder. Bize düşen de bu. Gayret bizden, takdir Allah´tan. Zaten ilk gelen sinyallerde biz bu işe hep beraber devlet millet sahip çıktık ilk gelen rakamlar da olumlu. İstihdamda pozitif ivmeyi başlattık. Devamı da gelecek inşallah. En az bir işsiz vatandaşımızı bir işe alarak işinizi geliştirin. Ekonominin büyümesine katkınız olsun. Türkiye´nin geleceğine yatırım yaparak kazanan siz olun. Bu topraklarda bereketi ve umudu biz hiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz.? ifadelerini kullandı.
Toplantıya Terme Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Üyeleri, Terme Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter katılım sağladı.