Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ PARTİ´DEN KURUMLARA ZİYARET

İYİ PARTİ´DEN KURUMLARA ZİYARET

İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Pamuk ve üyeleri Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Belediye Başkanı Şenol Kul, Cumhuriyet Halk Partisi Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz,

İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Pamuk ve üyeleri Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Belediye Başkanı Şenol Kul, Cumhuriyet Halk Partisi Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Özcan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refayittin Danacı ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi´yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette Terme´nin gündemine değinen Kaymakam Emin Alıcı, ?İlçemiz doğal güzellikleriyle ön planda olan bir ilçe ve halkımızda kendi kendine yetiyor. Öğrencilerimiz ise eğitim ve spor alanlarında oldukça başarılılar. İlçe genelinde ?Kitap Okuma Projesi?ni sonuna kadar destekliyorum. Çocuklarımıza ne kadar destek olur ve arkalarında durursak o kadar başarılı olurlar.
İlçemizde ayrıca çarpık yapılaşmalar da var ve iş sahasının azlığından dolayı gençlerimiz hep dışarıya yöneliyor. İnşallah hep birlikte bu konuları en kısa zamanda bir çözüme ulaştıracağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür eder İyi Parti kuruluşunun memleketimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni eder başarılar dilerim.? dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, ?İlçemizde ne yazık ki çarpık yapılaşma yılların birikimi ile meydana geldi. İş sahaları konusuna bakacak olursak kurulan tersane ilçe gençlerine hizmet veriyordu fakat daha sonra yanlış uygulamalar sonucu tersanemiz atıl duruma geldi ve artık Terme´ye hizmet veremiyor biz de bunu üzülerek izliyoruz.?dedi.
İYİ parti ilçe teşkilatı daha sonra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret etti.
Başkan Kul, ?Yeni kurulan parti ve kurucularını, yönetim kurulunu tebrik eder, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.?dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´dan Terme İlçesine yapılan ve yapılmaya devam eden çalışmalar hakkında bilgiler istedi.
Ayrıca Pamuk, Proje hazırlamaları durumunda Başkan Kul´dan gerekli yardımların yapılıp yapılamayacağını sordu.
Bunun üzerine Başkan Kul, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek ?Yapılan proje çalışmalarına her zaman duyarlıyız. Her türlü yardımda yanınızda olacağız.?dedi.
İyi Parti İlçe Başkan ve yöneticileri daha sonra Cumhuriyet Başsavcısını, Ak Parti ilçe Başkanlığını, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyarette bulundu.
Ziyarette bulundukları kurum yöneticileri ve İlçe Parti başkanları ise İyi Parti kuruluşuna hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar dilediler. Yapılan ziyaretler çekinilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.