Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ MÜCADELENİN KARŞILIĞI 1 PUAN: 1-1

İYİ MÜCADELENİN KARŞILIĞI 1 PUAN: 1-1

10 Kasım 2019 Pazar günü sahasında Karasamsunspor ile karşılaşan Termespor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve bu sezon 2'inci puanını almış oldu.

10 Kasım 2019 Pazar günü sahasında Karasamsunspor ile karşılaşan Termespor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve bu sezon 2'inci puanını almış oldu.
Gökhan Özbulut, Oktay Akıllı ve Ertuğrul Çakır hakem üçlüsünün yönettiği maça takımlar şu kadrolarıyla çıktılar:
Termespor: Enes Bozkurt, Mertcan Gül, Bedirhan Kaya, Mahmut Dursun, Kenan Kara, İsmail Gökçe(Kp), Hasan Kocakoç (25: Serkan Bektaş, 80: Murat Kökden), Faruk Yıldızbaş, Uğur Sivri, Birol Can Karataş ve Mert Kemal Çepni. 
Karasamsun: Serkan Gül, Cemil Uyar, İsa Ekiz, Celal Demir, Doğukan Ataman, Gökhan Yıldırım (kp), Tolga Güner, Nihat Özgen, Okan Yılmaz, Yakup Dodo ve Volkan Ayazoğlu.
İlk yarıda atak görünen taraf, misafir takım Karasamsun'du. 15 ve 44. dakikalardaki yaptıkları iki isabetli şut kalecide kaldı. Birkaç pozisyonu da değerlendiremediler. Termespor, ilk yarıda rakip kaleye şut atamadan soyunma odasına gitti. 
İkinci yarının 49.dakikasında gelişen bir atakta Okan Yılmaz düzgün bir vuruşla Karasamsun'u 1-0 öne geçirdi. Bu yarıda Termespor, ilk yarıya oranla daha atak oynuyordu. Birkaç kere de rakip kale önünde göründüler ve şutlar attılar. Futbolcular iyi mücadele ediyordu. Bu maçın hakkı en az 1 puan olmalıydı. Tam ümitler tükenirken 87'de Uğur Sivri sahneye çıktı ve kalecinin solundan topu filelere göndererek beraberliği sağladı: 1-1. 
Bu sonuçla Termespor 5'inci maçında ikinci puanını almış oldu. Oyuncuların özellikle ikinci yarıdaki mücadelesi sporseverlere ilerisi için ümit verdi. İlçemizin Süper Amatör Ligdeki diğer temsilcisi Evcispor, Cuma günü Samsun'da oynadığı maçta Yolspor'a 1-0 yenilerek üst sıralara yükselme şansını iyi kullanamadı.
Gelecek hafta iki temsilcimiz de maçlarını Terme'de oynayacak. Termespor, 17.11.2019 Pazar günü saat 13.00'de 1930 Bafraspor ile oynarken, Evcispor aynı gün saat 15.30'da Samsun Telekomspor ile karşılaşacak. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI