Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ PARTİ 3. OLAĞAN KONGRESİNDE ATA SEFER AYYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ PARTİ 3. OLAĞAN KONGRESİNDE ATA SEFER AYYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, bir kez daha İyi Parti Terme İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

    İyi Parti Genel Merkez'in kararı ile kongre kararı alan İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı, 3. Olağan Genel Kurul Toplantısını 29 Ekim Cumartesi günü Özel İdare Salonu'nda gerçekleştirdi.
    Kongreye, İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, İyi Parti Canik, Çarşamba, 19 Mayıs, Ladik, Vezirköprü ve Salıpazarı ilçe başkanları, diğer siyasi partilerin temsilcileri, İyi parti yönetimi ve partililer katıldı.
    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve mali raporu okundu. Gündem oluşturulmasının ardından tek aday olan Ata Sefer Ayyıldız  yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

    "Termemiz için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok söz var" 
     Kongrede yeniden göreve seçilen Atasefer Ayyıldız yaptığı açıklamada “Genel Merkezimiz tarafından süreçle ilgili takvimin açıklanmasıyla birlikte Terme İlçe Başkanlığı olarak ilçemiz özelinde süreci başlattık ve Türk milletinin tükenen umutlarına can suyu olan, tahrip edilen Türk demokrasisine hayat veren, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını tekrar sağlayan İYİ Partimizin 3’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdik.
    Yaklaşık 4 yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm, İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı’na yönetim kurulu arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda tekrar aday olmaya karar verdim ve çoğunluğun kararıyla yeniden başkan seçildim. Bugüne kadar büyük bir onur ve inançla hizmet ettiğim partime yeniden ilçe başkanı olarak hizmet etme onuruna nail oldum. Dün olduğu gibi bugün de kendimizi değil milletimizi düşünerek bu çetin yolda yürümeye devam edeceğiz. Parti üyelerimizle birlikte bugüne kadar imkansız denilen pek çok işi başardık. Bundan sonra aynı kararlılıkla daha da büyük bir güçle yolumuza devam edeceğiz .
    Termemiz için yapacağımız çok iş, söyleyeceğimiz çok sözümüz var. Terme’nin hak ettiği şekilde yönetileceği günlere olan hedeflerimiz ve inancımızla birlikte daha güçlü bir İYİ Parti Terme teşkilatının inşasında bana güvenen ve desteğini veren bütün yönetici arkadaşlarıma ve partililerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah’ın izniyle el ele vererek bu kutlu mücadeleyi başarıyla neticelendireceğiz. Bize bu anlamda destek veren herkese teşekkür ederim.”sözlerine yer verdi.