Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İZGÖREN İLGİYLE İZLENDİ

İZGÖREN İLGİYLE İZLENDİ

Terme Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ahmet Şerif İzgören ile ?Gazete Kâğıdından Uçurtma Yapmak´ semineri Terme Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Ünlü eğitimci ve kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, eğitime verdiği önem ile dikkat çeken Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´un daveti ile Terme´de Termeliler ile buluştu. İzgören, ?Gazete Kâğıdından Uçurtma Yapmak? başlıklı seminerinde öğrencilere ve vatandaşlara kendilerine güvenmelerini ve asla mücadeleden yılmamalarını önerdi.

ŞENOL 40 YILLIK DOSTUM
Terme Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde salon tıklım tıklım doldu. 2 saat süren ve 2 seans halinde Termeliler ile bir araya gelen İzgören, ?Çok yoğun bir programımız var. Bu yılımız programı çoktan hazırlandı ve hiçbir boşluğumuz yok. Fakat Belediye Başkanınız Şenol benim 40 yıllık dostum. Onun Terme´ye gel çağrısını kıramazdım. Programlarımız arasında bir boşluk ayarladık ve sizlerle buluşma şansına sahip olduk. Şenol gibi bir başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Bende onun gibi bir dosta sahip olduğum için şanslıyım? dedi.

İŞİNİZİ TUTKUYLA YAPIN
Her yaştan vatandaşın takip ettiği semineri Belediye Başkanı Şenol Kul´da eşi Nuran kul ile takip ederken, Kişisel Gelişim Uzmanı - Yazar Ahmet Şerif İzgören seminerde kişisel başarının önemine dikkat çekti. Başarıya gidilen yolda hedef belirleme, istek ve motivasyonun önemini eğlenceli bir dille katılımcılara aktaran İzgören, konuşmasında sık sık başarıya ulaşmış kişilerin hayatlarından örnekler de sunarak "Yaptığınız işe odaklanırsanız ve o işi yürekten yaparsanız başarıya ulaşırsınız. Ne iş yapacaksanız yapın yaptığınız işte bir nedeniniz olmalı ve yapacağınız işin hayalini kuracaksınız. İşinizde başarılı olmanız için iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük çok önemlidir. Yapacağınız işi tutkuyla yapın. Hayatta bir nedeniniz varsa başarılı olursunuz" diye konuştu.

KUL´DAN ETKİNLİK MÜJDESİ
Terme Belediyesi olarak bu tür etkinliklere devam edileceğini müjdeleyerek İzgören´e çiçek takdim eden Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Arkadaşlığımız, dostluğumuz çıkarsız bir sevgiye dayandığı için, aradan yıllar geçti, başka yerlere gittik, başka meslekler seçtik ama biz onla her zaman dost olduk. Bu yoğun programının içinde bizleri kırmadı ve buraya geldi. Kendisine bu çiçekleri sevgimizi göstermesi adına, sizler adına takdim ediyorum? şeklinde konuştu.
Seminer sonunda Ahmet Şerif İzgören kitaplarını imzalayarak hayranları ile fotoğraf çektirdi. Başkan Kul ile Terme caddelerinde gezerek hayranları ile hasret giderdi.