Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMLERİ YAPILDI

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMLERİ YAPILDI

Samsun TSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu´nun yeni İcra Komitesi, yaptıkları ilk toplantılarında Mihriban Akyüz´ü tekrar başkan olarak seçti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren ve geçtiğimiz günlerde İcra Komitesi seçimlerini tamamlayan TOBB Samsun Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk toplantısını yaptı.
Kadın Girişimcilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Eldemir başkanlığında yapılan ilk toplantıda İcra Komitesi, yeni Başkan ve Başkan Yardımcılarını da seçti.
Kadın Girişimciler İcra Kurulu kendi arasında yaptığı seçimlerde Mihriban Akyüz´ü oybirliği ile tekrar Başkan olarak seçerken, Başkan Yardımcılıklarına ise, Nilgün Sarı, Şirinnaz Yılmaz Öngüner ve Şerife Acar Döndür seçildi. Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Eldemir, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine yeni dönemde başarı temennisinde bulundu.
Toplantıya Terme Ticaret ve Sanayi Odası adına Genel Sekreteri Fatma Malkoç Avcı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Üyeleri Emine Ocak Durucu ve Semra Kaptan katılım sağladı.