Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

KADIN MECLİSİNDEN KONFERANSA DAVET

KADIN MECLİSİNDEN  KONFERANSA DAVET

Terme Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilçemizde farkındalık yaratmak adına Kalp Sağlığı konulu konferans düzenliyor.

Terme Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kalp ve damar hastalıkları ile mücadele etmenin önemini vurgulamak, kişileri bu hastalıklara karşı uyarmak, kalp sağlığını koruma konusunda bilinçlendirmek, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırabilmek ve kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla bu akşam, Termelilere Kalp Sağlığı konulu konferans düzenliyor.
Kalp hastalıklarının giderek artış göstermesi nedeniyle koruyucu sağlık önlemlerine dikkat çekmek için böyle bir konferans düzenlemeye karar verdiklerini belirten Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın ?Termeli Hemşehrimiz Kardioloji Uzmanı Doç Dr. Korhan SOYLU bu akşam saat 19.00´da Belediye Kültür Merkezinde Kalp Sağlığı Konulu konferans verecektir. Kalbini sevip harekete geçmek isteyen herkesi konferansa bekliyoruz.? dedi.
Meclis Başkanı Dilek Aydın, Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ilerleyen günlerde toplum yararına farklı faaliyetlerde bulunacaklarını belirtti.