Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KADIN MECLİSLERİ BİR ARAYA GELDİ

KADIN MECLİSLERİ BİR ARAYA GELDİ

Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi Canik Kent Konseyi Kadın Meclisini ziyaret etti.

Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın, Başkan Yardımcısı Huriye Ak ve Kadın Meclisi üyelerinden Nermin Yılmaz, Fatma Kaya, Kübra Çalışkan, Nurşen Kökten, Canan Ultav, Tuba Genç, Kudret Bektaşoğlu, Canik Kent Konseyi Kadın Meclisini ziyaret etti.
Canik Kadın Meclisi Başkanı Münevver Uğurlu ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçaslan yaptıkları projeler ve planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Terme Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın ?Sizin tecrübelerinizden faydalanmak bizim için çok önemli. Ortak projeler yaparak daha güzel işlere imza atmak isteriz. Yeni kurulmuş Kadın Meclisimizin ilk faaliyeti olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Nermin Yılmaz´ın yazıp yönettiği ?İki Kadın Bir Döşek? adlı tiyatro oyunumuzda sizleri de görmek isteriz. ? dedi.

İKİ KADIN BİR DÖŞEK
Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Terme Belediyesinin organize ettiği Amazon Tiyatrosu tarafından, çocuğu olmayan bir kadının aileden ve çevreden gördüğü yanlış yönlendirmeyi ve baskıyı anlatan dram türü, Nermin Yılmaz´ın yazıp yönettiği ?İki Kadın Bir Döşek? adlı oyun sahnelenecek.
Oyun 7 Mart 2017 tarihinde saat 20.00´de Terme Kültür Merkezinde 8 Mart 2017 tarihinde ise Atakum Sanat Merkezinde saat 19.00´da oynanacak.
Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın, kadınların yaşantısından bir parçayı konu eden ?İki Kadın Bir Döşek? adlı tiyatro oyununu seyretmeye tüm Termeli hanımları davet etti.