Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KADINLAR GÜNÜNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

KADINLAR GÜNÜNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan bayanlar, sanatçı Basri´nin şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından program düzenlendi. Büyük Atlas Düğün Salonunda yapılan programa çok sayıda Termeli bayan katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, bu tür etkinlikleri artıracaklarını belirterek programa katılan bayanlara teşekkür etti ve Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Doğumdan ölüme kadar hayatımıza değer katan kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum. Hayatımızın olmazsa olmazı, vazgeçilmezi, çok değerli varlıklarımız kadınlarımızdır. Hem kültürümüzde hem de dinimizde kadınların yeri ayrıdır.? diyerek çok yakında Terme Kadın Lokalinin açılacağının müjdesini verdi.
Sonra Esnaf Odası tarafından belirlenen bayanlardan Belediye Başkanı Şenol Kul´un eşi Nuran Kul, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş, CHP Kadın Kolları Başkanı Mükerrem Özpelit, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın, Amazon Tiyatrosu kurucusu Nermin Yılmaz, Esnaf Odası eski sekreterlerinden Meliha Uzun ve gazetemizin imtiyaz sahibi Dilek Şentürk´e, Terme için bulundukları fedakarlık ve hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Bayanlar plaketleri Belediye Başkanı Şenol Kul´un elinden aldılar.
Sanatçı Basri´nin seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle eğlenen kadınlar, gönüllerince eğlendiler.
Çekilişin de olduğu programda şanslı kadınlar hediyelerini aldı.
Programa katılan bayanlar, ?Ülke olarak çok zor günler geçirdik. Bu durum tabiki hepimizi çok üzdü.Esnaf Odasının böyle güzel etkinliğinde sanatçımız Basri´nin söylediği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlenerek çok mutlu olduk. Başta oda başkanı Barış Aktepe ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.?dedi.