Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

KADINLAR GÜNÜNDE GAZETECİLER UNUTULMADI!

KADINLAR GÜNÜNDE GAZETECİLER UNUTULMADI!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Samsun´da çalışan kadın gazetecileri kahvaltıda buluşturan Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, Samsun´da bir ilki gerçekleştirdi.

Basın Yayın ve Enformasyon Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün münasebetiyle Samsun merkez ilçelerde çalışan gazetecileri kahvaltıda buluşturarak kadınlar gününü kutladı.
Samsun Serra Otelde 8 Mart Salı günü verilen kahvaltıya Samsun Valiliği Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay ve Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü Basın Merkezi Sorumlusu Harun Üstün de eşlik etti.
Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mücahit Taşkın, yaptığı açılış konuşmasında mutlulukların ardındaki en büyük kahramanın kadınlar olduğunu vurgulayarak, ?Kadınlar olmasaydı dünyada hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların değerini bilmemiz gerekiyor. Doğumdan ölüme kadar varlıklarıyla onurlandığımız; eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yürekli sevgi ve şefkat dolu olan kadınlarımızın Kadınlar Günü´nü kutluyorum.?dedi.
Kadın gazeteciler adına konuşma yapan Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, "8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile Samsun´umuza yeni atanan yeni Müdürümüz Mücahit Taşkın´ a öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu tören Samsun´ da bir ilk oldu. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Valilikte büro açarak basın işlerini üstlendiler. Bu konuda da böylesi bir ilki başararak hepimizi mutlu etmiştir. Yine basın camiası çok zor ve meşakkatli bir görev dalı. Bu zorlu görevinizde başarı, mutluluklar ve sağlıklar diliyorum.?dedi.
Yapılan kısa konuşmaların ardından BYEGM İl Müdürü Mücahit Taşkın, gazetecilere gül dağıtarak kutladı.
Gerçekleştirilen kahvaltı programına Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Dilek Şentürk, Çarşamba Haber Expres gazetesi imtiyaz sahibi Nurhayat Şeker, Sayfa Editörü Nurhan Güzel, Samsun genelindeki yayım yapan gazetelerin ve internet haber sitelerinde çalışan bayan gazeteciler katıldı.