Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAHRAMAN TAZEOĞLU, TERME´DE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

KAHRAMAN TAZEOĞLU, TERME´DE SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Terme Belediyesi 1´nci Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Ünlü yazar ve Şair Kahraman Tazeoğlu sevenleriyle buluştu.

Başka´ ve daha birçok eserlerin yazarı olan Şair-Yazar Tazeoğlu Terme Belediyesinin düzenlediği imza günü nedeniyle Terme´ye gelerek, hayranlarıyla buluştu.
Terme Belediyesi Huzur Sokağında düzenlenen imza ve söyleşi gününde sevenleriyle buluşan Tazeoğlu, hayranlarıyla sohbet ederek, kitaplarını imzaladı. İmza gününe özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi.

UZUN YILLAR DEVAM ETSİN
Şiir dinletisi sonrasında hayranlarına imza günü düzenleyen Kahraman Tazeoğlu Terme Belediyesinin daveti üzerine kente geldiklerini, böyle güzel bir şiir dinletisi sunmalarına vesile olan Belediye Başkanı Şenol Kul´a ve ilgilerinden dolayı Termelilere teşekkür etti. Kendisinin de anne tarafından Terme´li olduğunu hatırlatan Tazeoğlu, ?Terme´de ilk kez düzenlenen böylesine önemli bir etkinliğin üstüne koyarak uzun yıllarca devam etmesini temenni ediyorum? diye konuştu.

FUARI HEP HAYAL ETMİŞTİK
Gösterilen ilginin büyük olmasının kendileri için mutluluk vesilesi olduğunu belirten Başkan Kul, ?Terme´de kitap sevgisini aşılamak, kitap okuma alışkanlığını arttırmaya vesile olmayı hayal etmiştik. Artık Terme´de kitap fuarlarının yapıldığı bir yer olarak anılacak. Bu fuarı hep birlikte yaptık. Kitap fuarının gelecek yıl daha da büyümesi için daha fazla katılım bekliyoruz? diye konuştu.
Zaman zaman hayranlarıyla neşe dolu sohbet yapan Tazeoğlu, hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kahraman Tazeoğlu´nun Terme buluşmasında dayıları İlhan Dursun ve Hüseyin Dursun´da yer aldı.