Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAMBUR KULÜBÜ KAYYUMDAN KURTARDI

KAMBUR KULÜBÜ KAYYUMDAN KURTARDI

Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, Oğuzhan Duran´ın istifası sonrasında elini taşın altına koyarak tekrar başkan oldu. Kambur, başka adam çıkmayınca kulübü adeta kayyumdan aldı.

Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, Oğuzhan Duran´ın istifası sonrasında elini taşın altına koyarak tekrar başkan oldu. Kambur, başka adam çıkmayınca kulübü adeta kayyumdan aldı.

ÖNCELİK TESİSLEŞME
Üç yıllık program belirlediklerine dikkat çeken Başkan Kambur, ?Öncelikli hedefimiz tesisleşme. Rahat bir şekilde çalışabileceğimiz bir tesisimiz yok. Bunun Termespor için büyük kayıp olduğunu düşünüyorum. Tesisleşme sorununu çözdükten sonra altyapıya ağırlık vereceğiz. Bütün kategorileri elden geçireceğiz. Gözlemlediğimiz kadarı ile toparlamamız gerekiyor. İlk yılımızda kümede kalmayı hedefliyoruz. Yavaş yavaş tırmanacağız? dedi.

YOL HARİTASI BELİRLENECEK
Yapılacak çok işleri olduğuna dikkat çeken Termespor Kulübü Başkanı Hüseyinr Kambur, "Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla birlikte toplanarak değerlendirme yapacağız. Kulübün durumunu masaya yatıracağız. Yapılması gereken çalışmalarla ilgili yol haritası belirleyecek ve üç yıllık program dahilinde sarı siyahlı ekibi hedefe koşturacak takım ortaya çıkartacağız. Bunları yaparken önceliğimiz tesisleşme" şeklinde konuştu.

HARCANAN PARAYA YAZIK
Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul´da elini taşın altına koyarak Termespor´un tabir yerinde ise kayyuma kalmaktan kurtaran sarı siyahlı kulüp başkanı Hüseyin Kambur, eski Başkan Oğuzhan Duran´ın istifasını değerlendirdi.
Kambur, ?Oğuzhan Duran gibi insanlar kolay kolay yetişmiyor. Duran´ın istifasını teknik ekipten kaynaklandığını düşünüyoruz. Milyarlarca lira harcandı. Yazık değil mi o paralara? dedi.

TERMESPOR´A YAKIŞMAZDI
Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, Oğuzhan Duran´ın istifa etmesinin ardından kulübe sahip çıktı. Başkan Kambur, "Termespor´a kayyum yakışmazdı" dedi.

ALTYAPI GÜÇLENDİRİLECEK
Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, ilk hedeflerinin teknik heyet konusu olduğunu söyleyerek, sonrasında ise altyapıyı güçlendirmek için çeşitli çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Hbr: Halk