Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KAMBUR’DAN GAZETEMİZE AÇIKLAMA

KAMBUR’DAN GAZETEMİZE AÇIKLAMA

Termespor yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kambur, Termespor hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

  
    Kambur, açıklamasında “Tam 66 yıl önce rahmetli başkanımız Raif Sabuncu tarafından kurulan Termespor, Samsun futboluna katkı yaparak Terme şehrimizin de tanıtımını yapan en büyük sivil hareketi olmuştur. Terme gençlerini yetişmesinde emek vermiş profesyonel liglere onlarca futbolcu kazandıran ve spor severlerin gönüllerine girmiş, 5 yıl 3. lig 2 yıl BAL ligi tarihimizde önemli yere sahip olan Termespor futbol takımı Bal liginin en centilmen takımı seçilmiş ve Fair-Play ödülleri almıştır. Böylesine güzel ve başarıları olan bir spor kulübün yok olmasına göz yumulmaktadır. 
    Termespor'un başkanından yönetim kuruluna, futbolcusundan taraftarları ile yaşaması ve yaşatılması için onur mücadelesi verdik. Tüm çaba ve mücadelemize rağmen yalnız bırakıldık.
    1953 yılında Raif Sabuncu başkanlığında kurduğunuz, büyüttüğünüz, emek verdiğiniz takımımız süper amatör ligine katılmama ile karşı karşıya. 66 yıllık tarihimizde onlarca başkan yüzlerce yönetim kurulu ve binlerce sporcu bu şehrin insanı ve sevdalısı olarak spor kulübüne emeğini, parasını verdi. Alın terini döktü.    
    Termespor Yönetim kurulu olarak hepinize minnettarız. Bizleri affedin, mekanlarınız cennet, ruhlarınız şad olsun. Biz yönetim kurulu olarak bu ağır sorumluluğun altında kalmamak için olağanüstü genel kurula gitme kararı aldık.     28 Eylül Cumartesi günü olacak seçimli genel kurulumuza tüm üye ve Termespor severler davetlidir.” dedi.