Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KARAASLAN TEŞKİLATA SESLENDİ: TEK TEK ANLATACAĞIZ

KARAASLAN TEŞKİLATA SESLENDİ: TEK TEK ANLATACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla referandum sürecini değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve 17 ilçe başkanıyla, AK Parti İl Başkanlığı´nda referandum sürecinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Karaaslan, çok ciddi bir sürece girildiğini ve bu süreçte teşkilatların fikirlerinin çok önemli olduğunu belirterek, ´´Teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Halkın birebir halkın nabzını tutan, bölgesinin gerçeklerini bilen, oradaki seçmen profilinin davranışlarını ölçen teşkilat üyelerimiz halk oylamasındaki yol haritamızın oluşmasında en büyük etken. Bizde ilçe başkanlarımız ve il yönetim kurulumuz ile süreci değerlendirdik. Mahalle başkanımızdan, genel merkeze kadar her bir teşkilat üyesinin katkısı çok önemli. 25 Şubat´ta Ankara´da gerçekleşecek büyük buluşma ile referandum sürecinin startını vereceğiz.
Referandum sürecinde ana hedefimiz tüm vatandaşlarımıza ulaşmak. Anayasa değişikliği teklifinde ki maddeleri tek tek anlatmak. Bunu da bugüne kadar olduğu gibi davasına hizmet eden, özveri ile çalışan teşkilatlarımızın yanında büyük ve güçlü Türkiye idealinde buluşup, bu idealin gerçekleşmesi için evet diyecek tüm kesimlerle birlikte çalışacağız. Çünkü mesele Türkiye´´ diye konuştu.