Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KARAASLAN: 2019 TÜRKİYE İÇİN GURURUN VE UMUDUN YILI OLDU

KARAASLAN: 2019 TÜRKİYE İÇİN GURURUN VE UMUDUN YILI OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geride bıraktığımız 2019, ülkemizde ve dünyada kimi zaman sevinçleri kimi zaman hüzünleri paylaştığımız, acı tatlı pek çok gelişmeyi birlikte yaşadığımız bir sene oldu. 2019; Diyarbakır annelerinin teröre kepenk kapattıran direnişi ile cesaretin, verdiği asker selamıyla millilerimizin yaşattığı gururun, sınır ötesi operasyonlarımızın gücüyle ülkemizin sahada ve masada elde ettiği başarılarla kararlılığın, yerli ve milli atılımlarla geleceğe dair umudun yılı oldu.

2019; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde başlatılan İstiklal Mücadelemizin 100. Yılı’nı, Milletvekili olarak temsil ve hizmet etmekten büyük gurur duyduğum Samsun’umuz başta olmak üzere tüm yurtta coşku ve heyecanla idrak ettiğimiz bir yıl oldu. 19 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle şehrimizde gerçekleşen 100. Yıl etkinliklerinde siyasi parti liderlerinin birlik görüntüsü vermesiyle anlamlı bir mesaj verildi.

Yeni yıl, yeni bir başlangıç demektir. Şehrimizin ve ülkemizin her alanda gelişmesinin devamı için omuz omuza çalışarak heyecanla yeni fikirler ve projeler üretecek, yeni yatırımları hayata geçireceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2020’nin dünyadaki acıların, istikrarsızlıkların son bulduğu, ülkemizde her alanda gelişimin ve büyümenin sürdüğü, kazanımların artarak devam ettiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, sınırlarımız boyunca ve sınırlarımız ötesinde mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize afiyet temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum.”