Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KARAASLAN’DAN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

KARAASLAN’DAN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Anneler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Bir milletin var olabilmesinin ve geleceğe güvenle bakabilmesinin temelinde güçlü aile vardır. Güçlü bir ailenin tesisinde ise annelerin rolü çok önemlidir. En kıymetli varlıklarımız olan annelerimiz sevgiyle, şefkatle, fedakârlıkla bizleri yetiştirirken, her alanda donanımlı şekilde hayata hazırlarken değerlerimizi de beslemektedir.

İnancımızda, medeniyetimizde ve kültürümüzde kutsal bir vazife olan anneliğin toplum ve devlet hayatımızda mertebesi yücedir. Hayatın zorluklarına göğüs geren, ailesi ve evlatları için fedakârca mücadele eden annelerimiz yaşamlarını, milletimize ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunacak insanlar yetiştirmeye adamaktadır.

Bir dokunuşuyla dünyamızı güzelleştiren annelerimizin her birimizin üzerinde nice hakkı yüklüdür. Bu hakkın ve emeğin karşılığında bize, onların hayır dualarını alacağımız, gönüllerini kazanacağımız faydalı işler yapmak düşmektedir. Başımızın tacı annelerimize olan sevgimizi ve hürmetimizi ifade etmek için tek bir gün yetmez, onlara hayatın her döneminde ihtimam göstermek ve yanlarında olmak evlatlar olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır.

Evlatlarını, hain terör örgütünün elinden kurtarmak için 3 Eylül 2019’dan bu yana tuttukları nöbet ile kararlılığın sembolü haline gelen Diyarbakır Anneleri’nin ve çeşitli şehirlerde nöbet tutan tüm annelerin evlatlarına bir an önce kavuşmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, şehit ve gazilerimiz ile engelli vatandaşlarımızın anneleri ve eşleri başta olmak üzere ömrü fedakârlıkla geçen bütün annelerimizin bu özel gününü yürekten kutluyor; ebediyete uğurladığımız kıymetli annelerimize Yüce Mevla’mdan rahmet, hayatta olanlara sağlık içinde geçecek uzun bir ömür diliyorum.”