Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KARADENİZ KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR

KARADENİZ KİTAP FUARI GÜN SAYIYOR

Karadeniz 3. Kitap Fuarı, 21 Şubat Salı günü TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hazırlanan Karadeniz 3. Kitap Fuarı, 21 Şubat Salı günü TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Altı gün sürecek fuar, 26 Şubat Pazar akşamına kadar ziyarete açık olacak.
Girişin ücretsiz olduğu Karadeniz Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü 26 Şubat 2017 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olacağına inandığımız Karadeniz Kitap Fuarı´na 210 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 50 kültür etkinliği düzenlenecek.

YAZAR, ŞAİR VE BİLİM İNSANLARI
OKURLARIYLA BULUŞACAK

Karadeniz 3. Kitap Fuarı´nda aralarında Aysel Çelikel, Canan Karatay, Azra Kohen, Ataol Behramoğlu, Deniz Kavukçuoğlu, Ahmet Günbay Yıldız, Canan Tan, Ali Ural, Ayşe Kulin, Büşra Küçük, Canfeza, Nilgün Ilgaz, Mete Yarar, Mavisel Yener, Elif Doğan, Pelin Çift, İsmail Saymaz, Koray Avcı Çakman, Uğur Koşar, Sinan Canan, Koray Yersüren, Bahadır Yenişehirlioğlu, Özgür Bolat, İbrahim Ö. Kaboğlu ve Nuray Sayarı´nın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.
Ayrıca Karadeniz 3. Kitap Fuarı´na Samsunlu pek çok değerli şair-yazar da katılıp kitaplarını imzalayacak.

21 Şubat Salı: Ahmet Seven, Mehmet Köseoğlu, Kazım Memiç
22 Şubat Çarşamba: Civan Çelik, Mustafa Karaosmanoğlu, Recep Yazgan
23 Şubat Perşembe: Ahmet Sezgin, Mustafa Genç, Ömer İdris Akdin
24 Şubat Cuma: Yılmaz İmanlık, Av. Nadi Macit, Gülten Subaşı Kaya
25 Şubat Cumartesi: Kenan Yavuzarslan
Uğur Dede, Zekeriya Çavuşoğlu
26 Şubat Pazar: Akın Üner, Prof.Dr. Kenan Erzurumlu, Suzan Tüter Mumcu