Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KARADENİZ MTAL ÖĞRENCİLERİ ÖZEL SİNA´DA

KARADENİZ MTAL ÖĞRENCİLERİ ÖZEL SİNA´DA

3 Aralık Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı ve Sosyal Destek Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile Terme´de engellilere hizmet veren Özel Sina Rehabilitasyon Merkezi bölüm öğr

3 Aralık Engelliler Günü etkinlikleri çerçevesinde Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı ve Sosyal Destek Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile Terme´de engellilere hizmet veren Özel Sina Rehabilitasyon Merkezi bölüm öğretmeni Murat Çınar´ın danışmanlığında bir gezi düzenledi.
Bölüm öğrencileri okulda gördükleri teorik bilgileri uygulama alanında bizzat gözlemleyerek alanın çalışma koşulları hakkında bilgiler aldı.
Rehabilitasyon merkezinin Müdürü Cahit Mehmet Başar rehabilitasyon Merkezi çalışma şartları ve verdiği hizmetleri anlatarak merkezin bölümlerini tanıttı. Ayrıca 3 Aralık Engelliler Hizmetleri Haftası münasebetiyle alan öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu amatör videoyu izlediğini söyleyen Cahit Mehmet Başar amatör klip çalışmasını amacına uygun ve bir o kadar da duyarlılık örneği olduğunu, başta danışman öğretmen Murat Çınar olmak üzere etkinlikte görev alan tüm öğrencileri tebrik ettiğini söyledi.
Kurum Müdürü Cahit Mehmet Başar, danışman öğretmen Murat ile ilerleyen zamanlarda bölüm öğrencileri ile birlikte koordineli olarak yeni projelerde çalışabileceklerini ve bundan derin bir mutluluk duyacağını söyledi. Gezi öğrenci ve öğretmenlerin hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.