Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KARADENİZ MTAL ÖĞRENCİSİ AYHAN DEMİRCİ SAMSUN ÖĞRENCİ BAŞKANI OLDU

KARADENİZ MTAL ÖĞRENCİSİ AYHAN DEMİRCİ  SAMSUN ÖĞRENCİ BAŞKANI OLDU

2017-2018 eğitim öğretim yılı Samsun ili Samsun İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri Samsun Öğretmenevi Konferans salonunda 6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapıldı.

2017-2018 eğitim öğretim yılı Samsun ili Samsun İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimleri Samsun Öğretmenevi Konferans salonunda 6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapıldı.
17 ilçenin 51 öğrenci meclis Başkanlığı temsilcisi ile yapılan toplantıda, ilk önce adaylar belirlendi.
Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi, Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu ve Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul başkanları İl Başkanlığı için aday oldular. Kıyasıya geçen oylamalar sonucunda ipi 21oy alarak göğüsleyen Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayhan Demirci oldu.
Ayhan Demirci, teşekkür konuşmasında kendisine her türlü desteği sağlayan Okul Müdürü Tuncay Özgenç´e, ilçe ilçe, köy köy birlikte dolaşarak okul ziyaretlerinde bulunup oy toplamasına yardımcı olan Müdür Yardımcısı Savaş Bozkurt´a, Terme İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Celal Kurt´a, Lojistik desteğini esirgemeyen Terme Belediyesi´ne, her daim yanında bulunan arkadaşlarına ve öğretmenlerine teşekkür etti. Bundan sonraki amacının Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına aday olmak olduğunu ve vaad ettiği sözlerini yerine getirmek olduğunu söyledi.
Söz alan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Aksoy ?Samsun´da okuyan iki yüz elli bin öğrenciyi temsil yetkisinin ilk kez Samsun´un doğu ilçelerine gittiğini belirterek böyle güzel bir başarıya imza atmasında dolayı Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Terme İlçe Yönetimini tebrik etti.?