Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KARADENİZ MTAL ŞİİRLERİYLE BÜYÜLEDİ

KARADENİZ MTAL ŞİİRLERİYLE BÜYÜLEDİ

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi artık geleneksel hale gelen şiir dinletisinin üçüncüsünü bu yıl 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdi.

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi artık geleneksel hale gelen şiir dinletisinin üçüncüsünü bu yıl 10 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirdi. ?Anne Sevgis ve Kahramanlık? temalı dinleti 10:00 ve 14:00 olmak üzere iki seans halinde okul öğretmenleri, veliler ve öğrencilere sunulan program izleyenlenden de tam not aldı.
Etkinliğin sunumunun anneler haftasında denk gelmesi nedeniyle tüm anneler ithafen sunulan anne temalı şiirler izleyenlere duygusal anlar yaşatırken 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere ülkemiz için şehit olmuş, isimleri ve resimleri unutulmuş ama kendileri yüreklerimizde yaşamaya devam eden şehitlerimizin armağan edilen kahramanlık şiirleri çoşkulu anlar yaşattı. On üç şiirin seslendirildiği etkinlikte Karadeniz Mesleki ve Teknik Öğrencileri Müzik Gurubunun sunduğu müzik dinletisi de programa ayrı bir güzellik kattı. Öğrenciler tarafından ayakta alkışlanan dinletinin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.