Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KARADENİZ MTAL´DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

KARADENİZ MTAL´DE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ramazan ayının manevi atmosferini veli, öğrenci ve öğretmenleriyle paylaşma amacıyla iftar düzenledi.

Eğitim öğretime Terme Ticaret Meslek Lisesi olarak 1991 yılında başlayıp, yoluna 2008-2014 yılları arasında Terme Anadolu Ticaret Meslek Lisesi olarak devam eden ve isim değişikliği ile 2014 yılından bu yana Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ismiyle çeyrek asrı geride bırakan Terme´nin köklü okullarından birisi olan Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ramazan ayının manevi atmosferini veli, öğrenci ve öğretmenleriyle paylaşma amacıyla düzenlediği iftar yemeğini geleneksel hale getirerek, 28 Mayıs 2018 tarihinde okul bahçesinde 3. Geleneksel İftar Yemeğini düzenledi.
İftar öncesi gelen öğrenciler, veliler ve okul aile birliği üyeleri okul bahçesinde ilahiler ve dini ezgiler eşliğinde sohbet ederek tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Ayrıca öğretmenler ve veliler okulun resmi ortamının dışında samimi bir şekilde vakit geçirme imkanı yakaladılar. Önceki yıllara göre tahmin edilenin üzerinde yoğun bir katılımın olduğu programa 350´nin üzerinde kişi katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Çalışkan katılımcılara küçük bir konuşma yaptıktan sonra Okul Müdürü Tuncay Özgenç ile birlikte programa sponsorluk yapan Büyük Atlas Yemek Fabrikası Sahibi Oğuzhan Duran´a kaktıklarından dolayı teşekkür ettiler ve günün anısına plaket takdiminde bulundular.
İftar yemeğinde sonra 12. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet pastaları kesildi ve program hoş anılarla sona erdi.