Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KARADENİZ MTAL´DEN TERME İLÇE ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI

KARADENİZ MTAL´DEN TERME İLÇE  ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel olarak düzenlenen okul öğrenci meclis başkanlığı seçimleri yapıldı.

Terme Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 17 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen seçimlere 43 okulun öğrencisi katıldı.
Samsun´a gidecek adaylarının belirlenmesi için yapılan oylamada ipi Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci meclis başkanı Ayhan Demirci göğüsledi.
8 adayın katıldığı oylamada 43 oyun 17 sini alarak Samsun´daki öğrenci meclis başkanı seçimlerine gitmeyi garantileyen Ayhan Demirci bundan sonraki hedefinin Samsun´daki oylamada ipi göğüsleyerek ilçemizi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde temsil etmek olduğunu söyledi.
Ayhan Demircinin ilçedeki vaatleri ise ?Montsuz ve botsuz öğrenci kalmayacak. Her okuldan durumu olmayan öğrencileri Samsun yada Çarşamba´ya yüzme havuzuna yada sinemaya götüreceğiz. Her ay her okulun meclis başkanları ile toplantı yapılıp daha iyi neler yapılabilir gibi durum değerlendirilmesi de yaparak elimizden gelen herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.? dedi.
Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Tuncay Özgenç, ? Bu başarıyı okulumuzda büyük bir çoşkuyla karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu başarı diğer öğrencilerimizin de kendilerine olan özgüven duygularının gelişimi için bir örnek olmalıdır. Bu ve buna benzer tüm çalışmalarda hep ön saflarda olmaya çalışacağız. Başarısından dolayı öğrencimiz Ayhan Demirci´yi tebrik ediyorum.?dedi.
Bizde Terme Bilgi gazetesi olarak Ayhan Demirci´yi tebrik eder başarılar dileriz.