Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KARADENİZ MTAL´İN ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİ SEKTÖRLE BULUŞUYOR

KARADENİZ MTAL´İN ULAŞTIRMA HİZMETLERİ  ÖĞRENCİLERİ SEKTÖRLE BULUŞUYOR

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ulaştırma Hizmetleri Alanı Lojistik Dalında eğitim gören 55 öğrenci okul müdürü, ilgili müdür yardımcısı ve alan öğretmenleriyle Karadeniz Bölgesinin en büyük ve en önemli limanlarından olan Samsun Port´u Samsun

Ziyaret esnasında saha sorumluları ve deniz polisi eşliğinde yapılan gezide saha sorumluları ve mühendisler tarafından deniz taşımacılığı, gemi yükleme, depoculuk, gümrükleme ve belgelendirme, lojistik ve zaman yönetimi ile maliyet konularında 09.30´dan 15.00´a kadar bilgi aldılar.
Samsun Port tarafından ikram edilen yemeğin ardından Sheraton Otel´de düzenlenen Ünivesite Tanıtım Günleri etkinliğine geçildi. Öğrencilerimiz burada stantları gezerek ilgi duydukları ve gidebilme ihtimali olan alanlara ait üniversiteler hakkında bilgi aldılar.
Okul Müdür Tuncay Özgenç: ? Mesleki ve Teknik Eğitimin okuldan sektöre taşınması böylece öğrencilerin çalışma koşulları ve iş imkânları konusunda bilgi sahibi olmaları açısından önemli bir yeri olan bu gezimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür gezilerin öğrencilerin yetişmesi konusunda önemli bir yeri vardır.? dedi.