Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KARADENİZ METAL'DEN İKİ AÇILIŞ BİRDEN

KARADENİZ METAL

Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği bir programla bilim fuarı ve kütüphane açılışını birlikte yaptı.

    Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği bir programla bilim fuarı ve kütüphane açılışını birlikte yaptı. 

    4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI 
    13 Ekim Çarşamba günü okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Sunuculuğunu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz İmanlık'ın yaptığı töre saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende Okul müdürü Mustafa Baş da bir konuşma yaptı. Okula yapılan kütüphane katkılarından dolayı Şehit Ali Genç'in babası Güven Genç'e ve kütüphaneye katkı sağlayan kitapseverlere plaket verildi. 
       Programa; Kaymakam Metin Maytalman, Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim ŞENOL Garnizon komutanı J. Üsteğmen Eren Dede, Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
          Sergi açılışını yapan Kaymakam Metin Maytalman ile protokol üyeleri bütün stantları tek tek gezerek görevli öğrencilerden bilgi aldı. 
          Daha sonra protokol üyeleri Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olup şehit olan Ali Genç adına yapılan 'Şehit Ali Genç Kütüphanesi'nin açılışını yaptı. Açılışta şehidin ailesi ve yakınları da yer aldı. Açılışa katılanlara Edebiyat Öğretmeni Yılmaz İmanlık kütüphane ile ilgili bilgi verdi. 
          Okul Müdürü Mustafa Baş şunları program ile ilgili söyledi: 
     “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında bilim, kültür, sanat, sportif alanlardaki geliştirmelerini de önemsiyoruz. Bu doğrultuda bilim fuarını fuarımız ı gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. İkinci dönem de 9. Bilim şenliğini gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Şehidimiz adına okulumuzda bir kütüphane açılması bizim için gurur vesilesi olmuştur. Kütüphanemiz ilçenin en zengin, en modern kütüphanesi olarak öğrencilerimize ve ilçedeki diğer öğrencilere hizmet verecektir. 
         Her iki projede de emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK