Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KARADENİZ MTAL'DE TÜBİTAK 4006 RÜZGARI 

KARADENİZ MTAL

Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Tübitak 4006 9 numaralı fuarı kapsamında hazırlanan ürünler ziyaretçilerden tam not aldı.

24 Mayıs 22 Salı günü saat 11'de okulun konferans salonunda Kaymakam Metin Maytalman, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla bir açılış programı düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan  Törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa Baş şunları söyledi: "Bir kez daha gördük ki yeteneklerini çıkarmak için fırsat verdiğimiz öğrenciler, çok güzel eserler meydana getirebiliyor.  Okul olarak amaçlarımızdan biri de yetenekli öğrencileri tespit edip onların bu becerilerini kullanabilecekleri imkanlar oluşturmak, öğrencilerimizi desteklemektir. Bu projeler konusunda öğrencilerimiz her yıl daha da istekli oluyor. Gerçekleştirdiğimiz 25 projede 40 öğrenciniz, 12 öğretmenimiz görev aldı.  Özellikle projenin yazılma ve uygulama aşamasında Esad Efendi Yazıcı'ya, proje koordinatörlüğünü yapan Yılmaz İmanlık'a, görev alan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz   ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." 

      Daha sonra projede görev alan öğretmenlere protokol  üyeleri tarafından teşekkür belgesi verildi  Ardından birbirinden ilginç ürünlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı   Görevli  öğrenciler eserlerini ziyaretçilere anlatarak  proje ile ilgili bilgiler verdi. Bilim  fuarı iki gün sürdü.