Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

KARDEŞ ODA SLAVYANSK TSO´YA ZİYARET

KARDEŞ ODA SLAVYANSK TSO´YA ZİYARET

Slavyansk TSO ile Terme TSO Rusya´nın Slavyansk şehrinde 24 Ekim 2015 tarihinde kardeş oda ve iş birliği protokolu imzaladı.

Terme TSO heyetini Slavyansk Yönetim Kurulu Başkanı Grıgoryan Lyudmila ve Slavyansk yönetim kurulu üyeleri karşıladı.


Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Slavyansk TSO Başkanı ?Terme TSO heyetini burada görmekten ve kardeş oda olmaktan son derece mutluyuz.

Yakın zamanda ticari ilişkilerimizi geliştirmek adına Terme TSO´yu ziyaret planlamaktayız. Bu süreçte karşılıklı olumlu adımların atılacağını hep birlikte göreceğiz.?dedi.


Yönetim kurulu başkanı Ahmet Ekmekçi meclis üyesi Mehmet Seyhan ve Terme TSO üyesi Mustafa Polatcan´ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşan başkan Ekmekçi ?Öncelikle göstermiş olduğunuz ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Slavyansk bölgesinde iş yapan müteşebbislerimizin irtibatlarını ve ticaretlerini geliştirmek ve üst düzeyde ilişkilerin kurulması adına yapılan bu protokolle ticari potansiyelimizin artacağını düşünmekteyiz. Terme TSO olarak bu gelişimi teşvik etmek ve iş birliği olanaklarını araştırıp üyelerimize sunmak konularında çalışmalar yapıyoruz. İmzalamış olduğumuz kardeş oda protokolüyle bölgesel yakınlığımızın bize sunacağı avantajları kullanarak karşılıklı iş birliği geliştirmek arzusundayız?dedi.


Ziyaret ekonomik ve kültürel çalışmalar hakkında karşılıklı görüşmelerin yapılması ile sona erdi.