Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KARDEŞ OKULLAR BİR ARAYA GELDİ

KARDEŞ OKULLAR BİR ARAYA GELDİ

Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmen ve öğrencileri 22 Nisan pazartesi günü kardeş okul olarak seçtikleri Muratlı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettiler.

  Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, öğretmen ve öğrencileri 22 Nisan pazartesi günü kardeş okul olarak seçtikleri Muratlı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. 
Temel Kır Kız İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Erdoğan'ın koordinatörlüğünde 10/A ve 11/A sınıfı öğrencilerinin birlikte yürütülen "Hep Birlikte Elele Kardeş Okul Projesi" kapsamında temin edilen malzemeler; Bilgisayar, Lazer Yazıcı, Kırtasiye malzemeleri, giyim gıda, spor malzemeleri, sürpriz hediyeler vb. Kardeş okul olan Muratlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine İlçe Milli Eğitim Müdürümü İsmail Rahman Köse ve Şube Müdürü Alper Yıldız’ın katılımı ile teslim edildi. 
Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkan konuyla ilgili açıklamasından “Kaymakamlık oluru ile kardeş okul olarak seçtiğimiz Muratlı İmam Hatip Ortaokulu ile aramızdaki “Hep Birlikte El Ele Kardeşlik Projesi” kapsamında bir araya geldik. Yaklaşık 25-30 civarı öğrencimiz 3 ay gibi bir sürede okulları gezerek okullarda dolaştırdıkları kumbaralar ile yardım toplayarak bir fon oluşturdular. Bu fonda elde edilen gelirlerle alınan malzemeleri dağıtmak üzere kardeş okulumuzla bu gün bir araya geldik ve yardımlaşmanın gücünü ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Böylesine anlamlı bir projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.  
Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkan’ın projeyle ilgili okullarıyla iletişime geçtiğinde çok mutlu olduklarını ifade eden Muratlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdal Fidan “ Bizim şiarımız her bir çocuğun mutlu olması adına ve vesile olduğu için Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu gönülden tebrik ediyor ve çok teşekkür ediyoruz. Bu kardeşliğin uzun yıllar boyunca devam etmesi en büyük arzumuzdur. Bizler de bu süreçte onları kardeş bildik ve kardeş bilmeye devam edeceğiz. Her şey için emeği gecen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.   
Program ihtiyaç sahibi öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesi, Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan yiyeceklerin piknik havasında kardeş okul öğrencileri ile yenilmesi ve okulun bahçesinde yakılan semaverin etrafında yapılan hoş sohbetle son buldu.