Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KARGİF BAŞKANLIĞINA MURATOĞLU SEÇİLDİ

KARGİF BAŞKANLIĞINA MURATOĞLU SEÇİLDİ

Karadeniz Genç İş Adamları (KARGİF) seçimi 8 Şubat Cumartesi günü, Terme Genç İş Adamları Derneği’nin (TEGİAD) ev sahipliğinde Terme Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.

KARGİF BAŞKANLIĞINA MURATOĞLU SEÇİLDİ
KARGİF’in Olağan Genel Kurul toplantısı Terme’nin ev sahipliğinde Karadenizli iş insanlarının yapıldı. Kurulda İş İnsanı Yavuz Selim Muratoğlu KARGİF başkanı seçildi. Karadeniz Genç İş Adamları (KARGİF) seçimi 8 Şubat Cumartesi günü, Terme Genç İş Adamları Derneği’nin (TEGİAD) ev sahipliğinde Terme Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı.
Karadenizli iş insanlarının katılımı ile gerçekleşen genel kurula KARGİF’in bir önceki dönem başkanı Levent Özden de katıldı.
Kurulun asçış konuşmasını TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin yaptı.
Derneği ve yönetim kurulu adına bu organizasyonu Terme’de yapmaktan çok mutlu olduğunu aktaran Şahin “Hepiniz KARGİF Olağan Genel Kurulu’na hoş geldiniz. Genel kurul sonuçlarının, ülkemiz, Karadenizimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum”dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Genel kurulda, Bafralı İş insanı Yavuz Selim Muratoğlu, Karadeniz Genç İş Adamları Federasyon başkanı seçildi.
Muratoğlu, yaptığı konuşmasında hedef ve sorumluluklar çerçevesinde tüm Karadeniz’de faaliyet gösteren derneklerin birlik ve beraberliğini sağlamak için yola çıktıklarını belirterek “Hep birlikte proje üretip tüm ülkeye örnek olacak ekonomik ve istihdam alanında faaliyetler başlatmak için elimizi taşın altına koyuyoruz." dedi.
Yeni başkan Muratoğlu’nu tebrik eden KARGİF’in bir önceki dönem başkanı Levent Özden de “Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek “Bizler her daim bu camianın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Burada bizleri onurlandıran, bizlere ev sahipliği yapan TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum”dedi.
Genel Kurulda ayrıca Çarşamba’da yeni kurulan ÇARGİAD (Çarşamba Genç İş adamları Derneği) Genel Kurulca Federasyon bünyesine kabul edildi.