Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KARİYER GÜNLERİNE ÖZEL SÖYLEŞİ

KARİYER GÜNLERİNE ÖZEL SÖYLEŞİ

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kariyer Günleri kapsamında Giyim Öğretmeni, Proje Danışmanı ve stilist Öznur Güner ile söyleşi programı düzenledi.

Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Kariyer Günleri kapsamında,
1990 yılında mezun olan ve Ankara´da yaşayan giyim öğretmeni, proje danışmanı ve stilist olarak kariyerine devam eden Öznur Güner ile güzel bir söyleşi gerçekleştirildi.

Okulun konferans salonunda 18 Aralık Pazartesi günü öğrencilere yönelik düzenlenen konferansta Öznur Güner, lise yıllarında ki hayalini ve bu hayal için amacına giden yoldaki basamakları nasıl geçtiğini öğrencilerle paylaştı.
Güner ?İnanmak başarmanın yarısıdır,asla hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve siz değişir başarırsanız toplum da değişir ve gelişir. Umutsuzluğa kapılmayın ben öğrenciyken bir gün stilist olacağım diye çok hayal ettim ve beni bu hedefe taşıyacak yolda ne varsa bunu başarmak ve geçmek zorundayım dedim. Ailem orta halli babam işçi annem ise ev hanımıdır onlar beni her zaman destekledi ve bana inandı bugün buralara kadar gelebildiysem bu ailemin ve değerli öğretmenlerimin sayesindedir.? dedi.

İYİ Kİ BU GÜN BURDAYIM
Dünya´nın bir çok ülkesini gezen ve seminerler veren Öznur Güner öğrencilere, 20 yıllık meslek hayatının her alanıyla ilgili hazırladığı slayt sundu.
Söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevaplayan Güner ?Öğrencilik yıllarımın temel taşı olan kendi mezun olduğum ve geçmişte benim oturduğum sıralarda şu an oturan siz kıymetli öğrencilerle bir araya gelmek beni hem duygulandırdı hem de geçmişe götürdü. İyi ki bu gün buradayım. Sizlerle buluşmama vesile olan ve nazik daveti için beni burada misafir eden okul müdürümüz Esra Öztürk´e ve aynı zamanda Lise´den okul arkadaşım olan Müdür Yardımcısı İncinur Yakın´a çok teşekkür ediyorum?dedi.
Okul Müdürü Esra Öztürk ?Öğrencilerimize zaman ayırarak okulumuzda bu güzel söyleşinin gerçekleşmesine katkı saylayan Öznur Güner´e teşekkür eder başarılarının devamını dileriz?dedi.

Öznur Güner Kimdir?
Öznur Güner, 1995 Yılında Ankara Elmadağ Kız Meslek Lisesine Giyim Öğretmeni olarak atanmış daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Projeler Dairesinde uzun yıllar görev yapmıştır. Şuan Ankara da APEC Proje danışmanlık şirketi sahibidir. Ayrıca ofisinin bir katında da Moda Tasarım uygulamaları yaparak tasarladığı giysilerle ilk kişisel defilesini Ankara Ata Köşk Otel´de gerçekleştirmiştir.