Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

KARLA MÜCADELEDE SINAVI GEÇTİLER

KARLA MÜCADELEDE SINAVI GEÇTİLER

Terme´de yoğun kar yağışının yaşandığı ilk günden itibaren Samsun Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri mahalle yollarının ulaşıma açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürlüğü, Terme´de kar yağışının etkili olduğu günlerde kapanan yolları açmak ve yaşanacak olumsuzlukları önlemek için 24 saat mesai yaparak olası olumsuzların önüne geçti.


Büyükşehir Belediyesi Terme Şube Müdürü Oktay Altun, İnşaat Teknikeri Buket Yondaş ve 17 kişilik ekibi ile karla mücadele ederek karla mücadelede sınavı geçtiler.


Yollarda büyük gayretle çalışan ekip, yolların bir an önce ulaşıma açmak için büyük bir çaba harcadı. Özellikle yüksek mahallelerde karın kalınlığının bir metreyi geçtiği bölgelerde hasta ve cenaze olan yerlere öncelik verilerek 24 saat boyunca yol açma çalışmaları aralıksız devam ederek kar sınavını başarılı bir şekilde geçtiler.


Yoğun çalışmalarından dolayı mahalle muhtarlarının ve halkın büyük takdirini kazan ekip çalışanları ?Yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı memnunuz hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması bizleri mutlu etti. Karla mücadele eden yanımızda olan ve bizi bilgilendiren herkese teşekkür ediyoruz.?dedi.