Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KARNE SEVİNCİ

KARNE SEVİNCİ

18 milyon öğrencinin karnelerini alarak yaz tatiline girdiği günde ilçemiz Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri de karne sevinci yaşadı.

09 Haziran Cuma günü okulun bahçesinde sıcak bir havada yapılan törende öğrenciler bir yıllık çalışmalarının karşılığını karne ile, onur belgesi ile, teşekkür ve takdir belgeleri ile aldılar. Notlara göre verilen teşekkür belgesi dışında çeşitli etkinliklere katılan, spor yarışmalarına katılan ve başarı gösteren öğrencilere de teşekkür belgesi verildi. Ayrıca derslerdeki başarılarının yanı sıra okul içi ve okul dışındaki davranışları ile öğretmenlerinin takdirini kazanan ve örnek tavır sergileyen öğrencilere de onur belgesi verildi.
Gerek bilim ve kültür şenliğinde ve gerekse diğer sosyal faaliyetlerde görev alan öğrencilere teşekkür belgelerini, sınıf rehber öğretmenleri verdi. Derslerdeki çalışmaları ile sınıf düzeyinde ilk üç dereceyi paylaşanlara da belgeleri ve hediyeleri verildi. 9.sınıfların belgelerini Din Kültürü Öğretmeni Merve ÖZTÜRK, 10. Sınıfların belgelerini Coğrafya Öğretmeni Abdulkadir BEŞİKÇİ, 11. Sınıfların belgelerini Filiz GÜNGÖR, 12. Sınıfların belgelerini Okul Müdürü Mehmet TÜRKAN ve takdirlik öğrencilerin belgelerini de Din Kültürü ve A.B. Öğretmeni Seyfi GÜNAÇTI verdi.
Başarı tablosu aşağıdaki şekilde oluştu:
9. Sınıflar: 1.9 D Zeynep ALTUN, 2.9 D Sibel ÖZCAN ve 3. 9 B Ayşenur KIRAN.
10.Sınıflar: 1.10A Göksu TEK, 2.10D Nagihan DEMİRBAŞ VE 3.10D Yusuf İslam KÜÇÜKBEKİR.
11.Sınıflar: 1.11A Fatmanur SAĞLAM, 2.11A Pembegül ŞAHİN ve 3.11D Gülseren SEÇKİN.
12.sınıflar: 1.12A Zeynep GÜNEY, 2.12D Zehra ÖZTÜRK ve 3.12A Simge GENÇ
47 yıllık Terme Lisesi´nin son temsilcileri olan Ezginur OCAK, Sedanur YALÇINKAYA, Sinem DURU ve Betül KAYA da törenle uğurlandılar.
Bu arada, yıl ortasında Tekkeköy Denizcilik Meslek Lisesi´ne atanarak okuldan ayrılmış olan Edebiyat Öğretmeni Burcu AKALTUN, bir vefa örneği göstererek törene katıldı ve ayrılmadan önceki sınıfının karnelerini verdi. Bu davranış da, diğer güzellikler gibi alkışlarla karşılandı.
Tören sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet TÜRKAN, ?Hayırlısıyla bir öğretim yılını daha geride bıraktık. Derslerindeki gayretleri ile başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, çeşitli etkinliklerde görev alan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum. Onları yetiştiren öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum? dedi.