Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KARTAL SPOR KULÜBÜ RÜZGARI ESTİ

KARTAL SPOR KULÜBÜ RÜZGARI ESTİ

Kartalspor Kulübü sporcuları Samsun Kick Boks İl Seçmesi´nde madalyaya doymadı.

Kartal Spor Kulübü, Samsun Mete Ardanır Spor Salonu´nda yapılan Kick Boks İl Seçmeleri´ne 7 sporcu ile katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular, Elazığ´da yapılacak olan Türkiye sampiyonasına katılmaya hak kazanacağından müsabakalar kıran kırana geçti. Turnuvada Kartal Spor Kulübü, 7 sporcudan 5 birincilik 2 ikincilik kazandı. Böylece, Terme´den 7 sporcu Samsun il karmasına girerek Elazığ´da yapılacak olan müsabakaya katılmaya hak kazandı.
Turnuvaya iki ay önceden sıkı bir şekilde hazırlanan sporcular, 29 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında Elazığ´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası´nda Terme´ye madalyalar getirmek için çaba sarf edecek.
Kartalspor Kulüp antrenörü Yusuf Demirca ?Çeşitli branşlarda kulüp olarak, Samsun karmaşık dalda, GetIsik ve KickBoks´da bu sene iddialı olduğumuzu iyi bir çalışma ile gösterdik. Yakında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası için daha sıkı çalışarak emeğimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Terme gençlerinin başarışını her kulvarda göstereceğiz.? dedi.