Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KASTAMONU ENTEGRE ´DEN TİAD ÜYELERİNE İFTAR

KASTAMONU ENTEGRE ´DEN  TİAD ÜYELERİNE İFTAR

Terme´de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Fabrikası Terme İşadamları Derneği (TİAD) üyelerini 17 Haziran Cuma günü iftar yemeğinde buluşturdu.

Kastamonu Entegre Samsun Fabrikasına ait sosyal tesiste açık havada yapılan iftar davetine TİAD Başkanı Muharrem Çelik, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi başta olmak üzere dernek üye ve fabrika yönetimi katıldı.

Fon müziği eşliğinde açılan iftarın ardından Dernek Başkanı Muharrem Çelik Kastamonu Entegrenin yapmış olduğu davetten son derece memnun olduklarını ifade ederek Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen´e teşekkür etti.

Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen yaptığı konuşmada davete katılım gösteren tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederek, Kastamonu Entegrenin genel yapısı ve Terme Fabrikasının durumu hakkında bilgiler vererek; 7 yıldır faaliyet gösteren fabrikanın Terme İlçesi ile bütünleşmiş bir tesis olduğunu, Terme İlçe ekonomisine katkı sağladığını, 250´ye yakın insanın direkt olarak yaklaşık 1500 ? 2000 kişinin de dolaylı olarak fayda sağladığını ifade ederek, bölge iş adamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının fabrikaya sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi ise yaptığı konuşmada Terme´nin ekonomik verileri hakkında detaylı ve istatistiksel bilgiler aktarıp, ilçenin ticari anlamda potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, Terme iş adamları, esnaf ve tüccarlarına önemli görevler düştüğünün altını çizdi.