Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KASTAMONU ENTEGRE GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE ÜNYE VE TERME´Yİ BULUŞTURDU

KASTAMONU ENTEGRE GELENEKSEL İFTAR  YEMEĞİNDE ÜNYE VE TERME´Yİ BULUŞTURDU

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetiminin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10.´sunun düzenlediği iftar programında 24 Mayıs Cuma akşamı Ünye Atakale restoranda Kastamonu Entegre çalışan ve aileleri, Terme ve Ünye protokolüyle bir araya

Atakale restoranda verilen iftar yemeğine Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Şahin başta olmak üzere Terme - Ünye Protokolü, resmi daire müdürleri, her iki ilçenin basın temsilcileri, Kastamonu Entegre AŞ Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Fabrika Müdürü Ertekin DİKMEN, Şirket Bayileri , Fabrika çalışanları ve aileleri katıldı.
Program boyunca devam eden ilahi grubuyla birlikte dağıtılan ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu eşliğinde davetliler keyifli dakikalar geçirdi. Fabrika çalışan ve ailelerinin bir sofrada buluştuğu ve hoş sohbetlerin edildiği bir akşam oldu.
İstanbul merkezli olan Kastamonu Entegre´nin, Gebze Tesisi, Kastamonu MDF Tesisi, Kastamonu Yonga Levha Tesisi, Balıkesir Tesisi, Adana, Samsun ve Tarsus Tesislerinin yanında yurtdışında Bosna Hersek, Romanya, Bulgaristan, Rusya ve İtalya Tesisleri bulunuyor. Kastamonu Entegre 1,5 Milyar USD konsolide cirosu, 6.400 çalışanı ile 6 ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Kastamonu Entegre ağaç bazlı panel üretiminde Türkiye´de 1. Avrupa da 4. dünyada 7. Sırada yer alıyor. Kastamonu Entegrenin fabrikalarında, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kalitesiyle tercihte bir numara olan DOORPAN, DOORLAM, FLOORPAN, ARTFLOOR, TECHNOTOP, NEOTOP gibi ürünler üretilmektedir.