Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KASTAMONU ENTEGREDEN İFTAR GELENEĞİ

KASTAMONU ENTEGREDEN İFTAR GELENEĞİ

Terme´de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Samsun Tesisi, geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme´yi buluşturdu.

Terme´de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetimi geleneksel hale getirdiği bu yıl 8. düzenledikleri iftar programında tesis çalışanları, Terme ve Ünye protokolüyle 30 Mayıs Salı günü Terme Ulusoy Tesislerinde bir araya geldi.
İftar yemeğine Terme Emniyet Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Terme Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Terme İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı Muharrem Çelik, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme YEDAŞ Müdürü Elmas Çağlayan, OMV Santral Müdürü Hakan Altaş, OMV İnsan Kaynakları Müdürü Esin Ahiretlikoğlu, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sakal, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, Fabrika İnsan Kaynakları ve Mali İşler Yöneticisi Şenol Köksal, Kastamonu Entegre´nin Samsun ve Ordu Bayileri başta olmak üzere her iki ilçeden daire amirleri, bürokratlar ile fabrika yönetimi ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri katıldı.
İftar programında birlikte açılan oruç ve yenen yemeğin ardından sıcak bir aile ortamda edilen sohbet ile program son buldu.