Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KASTAMONU ENTEGRE SAMSUN TESİSLERİNDE BOZTEPE GEZİSİ

KASTAMONU ENTEGRE SAMSUN TESİSLERİNDE BOZTEPE GEZİSİ

Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çalışanların ve ailelerinin katılımıyla Ordu Boztepe`ye gezi düzenledi.

Çalışanlarının moral ve motivasyonunu en üst düzeyde tutmayı kendine ilke edinmiş olan, Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri, 27 Nisan Pazar günü çalışanların ve ailelerinin katılımıyla “ENGELLİ ÇOCUKLAR” konulu 23 Nisan Resim ve Şiir Yarışması etkinliği yaptı.
Geleneksel hale dönüşen etkinlik kapsamında bu yıl Ordu Boztepe`ye gezi düzenleyen tesis, Ordu Belediyesi`ne ait teleferiklerle Boztepe`ye çıktı.

Burada yapılan kısa bir gezintinin ardından öğle yemeğinin akabinde, yarışmaya resim ve şiirleriyle destek veren “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN TÜM ÇOCUKLARA” ödüllerinin ve Katılım Belgelerinin verilmesi, dereceye giren şiirlerin okunması ve sonrasında kesilen pasta ile etkinlik tamamlandı.
Resim Yarışması kategorisinde; 1. Ezgi Lara Yiğittap, 2. Özgür Kartal, 3. Mina Evce oldu. Mansiyon Ödüllerinde; Serhat Yılmaz ve Bahadır Arslan dereceye girdi.
Şiir Yarışmasında; 1. Tuğba Nur Doğancı, 2. Sena Yılmaz, 3. Kerem Özsoy oldu.

Çalışan personelin ilköğretim çağındaki çocuklarının göndermiş olduğu resim ve şiirlerle yapılan etkinlik var olan kurum kültürünün, aileler arası kaynaşma ve dostluk kavramlarının daha da güçlenmesine katkıda bulundu.
Fabrika Müdürü Ertekin Dikmen, ailelere yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; toplumdaki engelli çocukların durumunu değerlendirerek bu konuya dikkat çektiklerini belirtti.
Fabrika Müdürü Dikmen, bu tip sosyal faaliyetlerin personel ve aileleri üzerinde meydana getirmiş olduğu olumlu etkiye dikkat çekerek aktivitelerin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.